Schilder Hoofddorp? Schildersbedrijf hoofddorp is beschikbaar:

schilder-hoofddorpBen je opzoek naar schilder Hoofddorp? Hi! Leuk dat je deze pagina leest, mijn naam is Kevin en ik ben al heel wat jaren schilder. Hier op deze pagina wil ik je alles vertellen over de schilder werkzaamheden die ik voor je uit kan voeren.

Om precies te zijn ben ik begonnen met schilderen toen ik 16 was. Nadat ik mijn vmbo diploma had gehaald meldde ik mijzelf aan bij een aparte schilderschool en startte ik met leren schilderen. Na 2 jaar lang schilderen bij een leerbedrijf en op school diverse opdrachten gedaan te hebben, was het gelukt. Ik had mijn schilders diploma gehaald.

Na bij diverse schildersbedrijven geschilderd te hebben, besloot ik om in 2018 voor mijzelf te startten. Ik kan je vertellen, daar heb ik absoluut geen moment spijt van gehad! Heerlijk eigen tijden bepalen en geen baas meer die loopt te zeuren dat je te langzaam werkt.

Schilderwerkzaamheden

Nu ik alweer 34 ben, kan ik vertellen dat ik veel ervaring heb in het schildersvak. Buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, het is allemaal geen probleem.

Buitenschilderwerk:

Wanneer je straks een offerte gaat aanvragen voor het buitenschilderwerk, bekijk ik de aanvraag en kom ik graag bij je langs. Op de aangegeven locatie bekijk ik de woning of bedrijfspand en controleer ik het houtwerk. Na het zien van het houtwerk heb ik een goede indruk en ga ik thuis een passende offerte maken.

De verf die ik buiten gebruik is van terpentine basis en van het merk Sigma. Sigma S2U Allure Gloss, is de verf waar ik je kozijnen, ramen, deuren etc graag mee verwen. Gloss staat trouwens voor hoogglans. Wil je liever zijdeglans lak op het houtwerk? Dan kom ik met Satin, maar let op, hoogglans is veel sterker dan zijdeglans verf.

Schilder Hooffddorp gebruikt voor het gronden van houtwerk Sigma S2u Allure primer. Dit is een grondverf van uitstekende kwaliteit. Om het houtwerk allemaal goed glad te krijgen, gebruikt schildersbedrijf Hoofddorp kwaliteit apparatuur van Festool. Het schuren gebeurt trouwens absoluut ook weer met kwaliteit schuurpapier van Festool. In dit schuurpapier zitten aluminium korrels wat ervoor zorgt dat de lakverf nog beter hecht op het houtwerk.

Binnenschilderwerk:

Naast het schilderen van houtwerk buiten schilders huisschilder Hoofddorp ook binnen. Omdat wij binnen niet meer met terpentine verf mogen lakken, maken we binnen gebruik van een water gedragen verf. Deze verf laat geen stinkende dampen achter wat weer gezonder is voor de gezondheid.

Moeten er kozijnen, ramen, deuren of een trap geschilderd worden? Dan werken wij met Sigma Nova Gloss/Satin. Voor het gronden maken we gebruik van Sigma Nova primer. Wij kunnen eventueel ook trap spuiten.

Scroll naar boven