Latex Spuiter Leiden? Vanaf 3 euro per m2:

Latex Spuiter Leiden is snel beschikbaar voor het spuiten van al uw wanden en plafonds. Een paar regels verder ontdekt u waarom het spuiten van latex aan te raden is, welke verf wij verspuiten, hoe we te werk gaan en wat de kosten zijn per vierkante meter.

latex spuiter

Latex Spuiten Populair

De reden waarom latex spuiten vandaag de dag zo populair is heeft niet alleen te maken met het feit dat het een erg mooi resultaat geeft, maar het gaat ook supersnel. De afplakwerkzaamheden nemen over het algemeen de meeste tijd in beslag. Omdat latex spuiter Leiden redelijk snel klaar is met het spuitproject zijn de kosten een stuk lager dan traditioneel schilderen met roller en kwast.

Wij gebruiken altijd kwaliteit latexverf!

Latex Spuiter leiden gebruikt bij elke woning die gespoten moet worden kwaliteit latex van het merk Sigma. De wanden en plafonds moeten goed reinigbaar zijn, dus werken we met een schrobklasse 1 latexverf. Sigma Sigmatex Superlatex is de verf van Sigma van schrobklasse 1.

Het spuiten van wanden en plafonds doen we overigens met kwaliteit spuitapparatuur van het met Graco. Graco levert topkwaliteit apparatuur en dat is zeker te zien aan het eindresultaat.

sigma superlatex

De werkzaamheden van a tot z

Indien je op de prijzenpagina terecht komt, heb je de keuze uit 2 verschillende spuitpakketten. Wanneer je kiest voor pakket 1, kies je ervoor dat wij alles van a tot z doorlopen. Zo plakken we eerst alles af waar geen latex op mag komen. Daarna starten we met het spuiten van 2 lagen latex. Zijn de wanden en plafonds gestuct? Dan spuiten we altijd eerst een kwaliteit voorstrijklaag, om zo de zuigkracht uit de muren te krijgen.

Tevens doen we ook verschillende kitwerkzaamheden en repareren we zichtbare deuken. Het kitten doen we overigens met een kwaliteit kit van progold. Latex Spuiter Leiden wilt namelijk niet dat er scheuren in de hoeken komen! Zodra je zelf handig bent kun je ook kiezen voor pakket 2. Je doet dan zelf alle voorbereidende werkzaamheden.

Plafond thuis bioscoop gespoten:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Kosten spuitwerk

Op de prijzenpagina kun je de prijzen per pakket inzien. Spuitpakket 1 is een stuk duurder dan pakket 2 aangezien latex spuiter Leiden bij pakket 1 veel meer werk aan het project heeft. Klik op de link hieronder voor het bekijken van de vierkante prijs:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven