Latex Spuiter Haarlem? Snel Beschikbaar:

Latex spuiter Haarlem gezocht? Laat ons je wanden en plafonds professioneel spuiten! Op deze pagina kun je info lezen over latex spuiten, welke verf er wordt gebruikt als wij latex komen spuiten en wat de kosten ongeveerd zijn voor de spuitopdracht.

Voordat je verder gaat met het inlezen van informatie wil ik eerst even wat foto’s laten zien van recente spuitwerk opdrachten. Zie hieronder verschillende foto’s:

Kies voor latex spuiten!

Latex spuiter Haarlem, komt graag bij je langs om je wanden en plafonds te verwennen met kwaliteit latexverf. De reden waarom latex spuiten steeds populairder wordt, is omdat het zichzelf verkoopt! Daarmee bedoel ik, dat latex spuiten een ontzettend mooi resultaat geef, geen zichtbare banen en de kosten zijn ook een stuk lager dan alles ouderwets rollen.

Muren rollen wordt vandaag de dag alleen nog gedaan als latex spuiten niet te doen is. Bijvoorbeeld in kleine ruimtes waarin het afdekken met een kleed veel sneller is dan alles afplakken.

latex spuiter haarlem

Topkwaliteit latexverf

Kwaliteit is bij ons echt belangrijk. Daarom werken we alleen met goede latexverf! Zodra we een woning gaan spuiten, maken we gebruik van de Sigma Superlatex Schrobklasse 1 latex. Deze latex is van hele goede kwaliteit.

Zodra we de opdracht krijgen om een mooi pand van binnen te spuiten, maken we graag gebruik van schrobklasse 2 latexverf. Let op! Dit doen wij alleen als voor bepaalde muren stellingen komen te staan. In de wc of kantoor ruimtes werken we natuurlijk wel met de scrobklasse 1 verf verf van Sigma.

sigma superlatex

Professioneel apparatuur van Graco

Het halve werk begint bij goed gereedschap of apparatuur. Dat is ons altijd bij gebleven. Om de beste en strakste resultaat te krijgen werken wij met professionele latex spuit machines van het merk Graco. Wij hebben verschillende apparaten getest en hebben besloten om alleen nog maar met het Amerikaanse merk Graco te spuiten.

Den Brave Kit

Zien we hoeken en naden open staan in uw woning of bedrijfspand? Dan kitten wij deze strak dicht met een goede kit die absoluut niet scheurt. Een kit waar wij erg tevreden mee zijn is de anti crack kit van Den Brave. Het kost een paar euro meer per tube, maar dan heb je ook wat!

Ervaringen:

Klik op de plaatjes hieronder om de ervaringen goed te kunnen lezen:

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Kosten per pakket

De kosten per pakket verschillen nogal. Wil je dat latex spuiter Haarlem al het werk doet, kies dan voor pakket 1. Pakket 1 is ons meest uitgebreide pakket en hierin doen we werkzaamheden van a tot z. Werkzaamheden zoals afplakken, kitten en latex spuiten.

Je kunt op latex spuiter Haarlem besparen door zelf de voorbereidende werkzaamheden te doen. Dus zelf alles afplakken, zelf alle hoeken kitten en zelf alles aan het einde van de opdracht weer opruimen. Wij komen dus echt alleen voor het latex spuiten zodra je kiest voor pakket 2.

=> Klik op deze link voor alle prijzen etc.

Scroll naar boven