Latex Spuiter Haarlem? Vanaf 3 euro per m2:

Latex spuiter Haarlem gezocht? Laat ons je wanden en plafonds professioneel spuiten! Op deze pagina kun je info lezen over latex spuiten, welke verf er wordt gebruikt als wij latex komen spuiten en wat de kosten ongeveer zijn voor de spuitopdracht.

Kies voor latex spuiten!

Latex spuiter Haarlem, komt graag bij je langs om je wanden en plafonds te verwennen met kwaliteit latexverf. De reden waarom latex spuiten steeds populairder wordt, is omdat het zichzelf verkoopt! Daarmee bedoel ik, dat latex spuiten een ontzettend mooi resultaat geeft, geen zichtbare banen en de kosten zijn ook een stuk lager dan alles ouderwets rollen.

Muren rollen wordt vandaag de dag alleen nog gedaan als latex spuiten niet te doen is. Bijvoorbeeld in kleine ruimtes waarin het afdekken met een kleed veel sneller is dan alles afplakken.

latex spuiter haarlem

Topkwaliteit latexverf

Kwaliteit is bij ons echt belangrijk. Daarom werken we alleen met goede latexverf! Zodra we een woning gaan spuiten, maken we gebruik van de Sigma Superlatex Schrobklasse 1 latex. Deze latex is van hele goede kwaliteit.

Zodra we de opdracht krijgen om een mooi pand van binnen te spuiten, maken we graag gebruik van schrobklasse 2 latexverf. Let op! Dit doen wij alleen als voor bepaalde muren stellingen komen te staan. In de wc of kantoor ruimtes werken we natuurlijk wel met de scrobklasse 1 verf verf van Sigma.

sigma superlatex

Professioneel apparatuur van Graco

Het halve werk begint bij latex spuiten Haarlem met goed gereedschap of apparatuur. Dat is ons altijd bij gebleven. Om de beste en strakste resultaat te krijgen werken wij met professionele latex spuit machines van het merk Graco. De Graco st max 595 pc pro gebruiken wij vaak. Wij hebben verschillende apparaten getest en hebben besloten om alleen nog maar met het Amerikaanse merk Graco te spuiten.

Den Brave Kit

Zien we hoeken en naden open staan in uw woning of bedrijfspand? Dan kitten wij deze strak dicht met een goede kit die absoluut niet scheurt. Een kit waar wij erg tevreden mee zijn is de anti crack kit van Den Brave. Het kost een paar euro meer per tube, maar dan heb je ook wat!

Ervaringen:

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

In de video die je straks kunt bekijken, is te zien waarop wij gipsplaten in een bedrijfspand netjes strak hebben gespoten. De gipsplaten hebben wij gespoten met Sigma Sigmatin Dgl. Dit is een schrobklasse 2 latexverf en goedkoper dan de Sigma Superlatexverf waarmee wij in woningen spuiten.

Let op! Wij spuiten alleen met Sigma Dgl als je daar zelf toestemming voor het gegeven. Komen er net als bij dit pand ook stellingen voor de wanden te staan? Dan is het denk ik verstandiger om ook een Sigma Sigmatin Dgl op jouw wanden in je bedrijfspand te spuiten. Op plekken waar veel gewerkt word, spuiten we sowieso weer met Sigma Superlatex.

YouTube player

Houten plafond:

Op de video hieronder laten we de verschillen zien tussen een niet gespoten blanco houten plafond en een donkerblauw gespoten plafond. Eerst hebben we al het stof van de platen verwijderd en daarna de platen eerst in de voorstrijk gezet. Toen de voorstrijk goed droog was hebben we 2 lagen donkerblauwe latex machinaal gespoten. Een wereld van verschil:

YouTube player

Kosten per pakket

De kosten per pakket verschillen nogal. Wil je dat latex spuiter Haarlem al het werk doet, kies dan voor pakket 1. Pakket 1 is ons meest uitgebreide pakket en hierin doen we werkzaamheden van a tot z. Werkzaamheden zoals afplakken, kitten en latex spuiten.

Je kunt op latex spuiter Haarlem besparen door zelf de voorbereidende werkzaamheden te doen. Dus zelf alles afplakken, zelf alle hoeken kitten en zelf alles aan het einde van de opdracht weer opruimen. Wij komen dus echt alleen voor het latex spuiten zodra je kiest voor pakket 2.

Zodra je op de pagina komt voor het aanvragen van een spuitwerk offerte is het belangrijk dat je ons zoveel mogelijk gegevens geeft. Je kan makkelijk aan kruizen wat bij jou het geval is. Hoe meer onderwerpen jij aan kruist, des te beter kunnen wij jou een duidelijke prijsopgaaf sturen. De link hieronder brengt je naar de prijzen per vierkante meter pagina:

Prijzen Latex Spuiten

Over latex spuiter Kevin:

Hi! Mijn naam is Kevin en ik ben de eigenaar van deze website. Schilderen is mijn passie en dat doe ik al vele jaren met veel plezier! In 2005 ben ik begonnen met mijn aspirant schildersopleiding op een speciale locatie waar het schildersvak word geleerd.

Waarom moet je naar een speciale schilder school om te leren schilderen? Nou, dit heeft te maken met dat het schildersvak aan het uitsterven is. Vroeger wilde veel mensen nog leren schilderen en kreeg je standaard schilder les op de middelbare school. Sinds 20 jaar is dit dus erg aan het veranderen!

Vind ik erg jammer, want schilderen is onwijs gaaf om te doen. Ten eerste knap je een huis mooi op en ten tweede maak je mensen blij met je schilderkunsten!

Wanneer ik niet aan het schilderen ben dan ben ik wel deze website aan het optimaliseren, dansen in de club of vissen aan het kweken. Ik kweek speciale guppy stammen met mooie staarten. Deze speciale guppy stammen zijn verder ontwikkelt in Thailand. Als ik bij je thuis ben zal ik wat foto’s laten zien, leuk!

Voordat ik begon met mijn eigen schildersbedrijf heb ik eerst jarenlang geld verdient voor verschillende schildersbedrijven. Op een gegeven moment was ik het zat en in 2018 ben ik officieel voor mijzelf begonnen en ik kan je zeggen dat ik blij ben dat ik die stap gezet heb!

Ik heb nu veel meer vrijheid! Kan mijn eigen tijden bepalen, qua salaris ben ik er ook flink op vooruitgegaan en ik krijg nu zelf alle complimenten over hoe mooi het spuitwerk geworden is ipv mijn baas. Nu je wat meer over mij weet wil ik je doorsturen naar de prijzen pagina:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven