Latex Spuiter Lelystad Gezocht? Vanaf 3 euro per m2:

Zoek je latex spuiter Lelystad? Goed nieuws! Wij zijn een latexspuitbedrijf en zijn snel beschikbaar voor het spuiten van je wanden en of plafonds. Hier op deze pagina ontdek je de voordelen van het spuiten, welke verf en apparatuur er gebruikt wordt en wat de kosten zijn voor een spuitopdracht laten uitvoeren.

De voordelen van het spuiten

Veel mensen kiezen vandaag de dag veel sneller voor wanden en plafonds spuiten, dan voor rollen en kwasten. Niet zo heel gek, want als latex spuiter Lelystad aan de slag gaat, krijg je erg strakke wanden en plafonds gespoten! Daarnaast gaat het spuiten ook erg snel, waardoor je snel weer in je woning of bedrijfspand terecht kunt. Omdat het spuiten zo snel gaat, kunnen de kosten tot wel 40% goedkoper uitpakken dan traditioneel schilderwerk!

Wij gaan voor kwaliteit!

Kwaliteit, daar gaat latex spuiter Lelystad voor. Om het beste eindresultaat te behalen werken we met een goede reinigbare muurverf van Sigma. Sigma schrobklasse 1 is een erg goede verf.

Heb je veel nicotine aanslag op je plafonds, dan werken we met een speciale verf dat over nicotine gespoten kan worden. Het spuiten van wanden en plafonds doen we met een professionele spuitinstallatie van Graco.

latex spuiter

De stappen die wij doorlopen

Als eerst plakt latex spuiter Lelystad de gehele woning compleet af. Zoals deuren, kozijnen, trappen etc. Zodra er door een stukadoor gestuct is, spuiten we een voorstrijklaagje. Nadat de voorstrijklaag droog is, worden alle openstaande hoeken goed dichtgekit. Op kit besparen we zeker niet en gebruiken dan ook een kwalitatieve kit. De kit die wij gebruiken is de Progold Noncrack Kit.

De volgende dag spuiten we alles af. Dit ligt aan het project. Vaak is het ook mogelijk om alles in 1 dag af te spuiten. We spuiten 2 lagen latex aan het einde.

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

De prijzen voor het spuitwerk

Je kan latex spuiter Lelystad voor 2 opties laten komen. Optie 1 is dat je ons alles laat doen, dus de opdracht van a tot z. Wij plakken alles netjes af, spuiten een voorstrijklaag indien gestuct, kitten alle openstaande hoeken met een goede kit en spuiten 2 lagen kwaliteit latex van Sigma. Optie 1 is onze duurste pakket.

Kies je voor optie 2 dan doe je zelf alle voorbereidende zaken. Zaken zoals alles waar geen nevel op mag komen, netjes afplakken. Schakelaren en lampen demonteren en aan het einde weer monteren. Kortom, wij komen alleen voor het kitten van de naden en voor het spuiten van 2 lagen latex. Wanneer je hieronder op de link klikt, kom je meer te weten over de spuitwerk kosten.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven