Latex Spuiter Amsterdam Gezocht? Wij zijn eventueel met spoed beschikbaar:

Ben je opzoek naar latex spuiter Amsterdam? Goed nieuws! Wij zijn beschikbaar voor het spuiten van uw wanden en plafonds met kwaliteit latex. In dit artikel onthul ik waarom vandaag de dag ontzettend veel mensen kiezen voor het spuiten van hun woning of bedrijfspand.

Daarnaast onthul ik je ook de stappen die wij ondernemen om zo de beste kwaliteit op te leveren, wat de kosten ongeveer zijn voor het spuiten en welke materialen + machines wij gebruiken.

3 Grote voordelen van spuitwerkzaamheden laten uitvoeren

Mensen kiezen voornamelijk voor latex spuiter Amsterdam omdat het 3 grote voordelen met zich mee brengt. Het spuiten van een woning of pand gaat erg snel, het spuiten geeft een erg mooi eindresultaat op pas gestucte wanden/plafonds en het spuiten is een stuk voordeliger dan een schilder alles laten rollen en kwasten. Het enige nadeel is, is dat er vaak een hoop afgeplakt moet worden. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren en vloeren.

Kwaliteit latexverf en top apparatuur!

Bij elke spuitopdracht die wij uitvoeren werken we met professionele latexverf van Sigma en top apparatuur van het merk Graco. In woningen gebruiken we bij net opgeleverde gestucte wanden altijd schrobklasse 1! Een hogere schrobklasse gaan wij niet, dit omdat kwaliteit voor ons belangrijk is. In bedrijfspanden werken we vaak met schrobklasse 2. De Sigma latexverf van schrobklasse 1 is de Sigma Sigmatex Superlatex.

De stappen voor een strak eindresultaat

Voordat de latex spuiter Amsterdam start met het spuiten van latexverf worden eerst alle niet te spuiten onderdelen afgeplakt. Daarna spuiten we eerst altijd één laag voorstrijk, mits er gestuct is.

Als de voorstrijklaag goed droog is kitten we netjes alle openstaande hoeken en naden met een goede professionele kit van Progold! We checken de wanden en plafonds op kleine deuken en repareren. Als alles er perfect uitziet brengen wij 2 lagen kwaliteit latex aan van Sigma.

De tarieven voor het spuitwerk

Bij latex spuiter Amsterdam heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verschillende opties. Kan je zelf een hoop? Dan is pakket 2 ideaal voor jou! Bij pakket 2 demonteer/monteer je zelf alle stopcontacten en voer je zelf de afplakwerkzaamheden uit. Dit pakket is dan ook een stuk goedkoper dan pakket nummer 1.

Pakket nummer 1 is onze all in pakket. Wij voeren de gehele spuitopdracht uit van a tot z. Dit pakket is dan ook weer een stuk duurder. Door op de link hieronder te klikken, kun je de tarieven bekijken:

=> Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven