Latex Spuiter Amsterdam? Vanaf 3 Euro Per M2 Inclusief Latex

latex spuiter amsterdamBen je opzoek naar latex spuiter Amsterdam? Goed nieuws! Wij zijn beschikbaar voor het spuiten van uw wanden en plafonds met kwaliteit latex. In dit artikel onthul ik waarom vandaag de dag ontzettend veel mensen kiezen voor het spuiten van hun woning of bedrijfspand.

Daarnaast onthul ik je ook de stappen die wij ondernemen om zo de beste kwaliteit op te leveren, wat de kosten ongeveer zijn voor het spuiten en welke materialen + machines wij gebruiken.

Voordat je verder gaat, wil ik je eerst een aantal foto’s laten zien. Klik op de foto’s om de foto’s in het groot te zien:

Prijzen latex spuiten per m2

3 Grote voordelen van latex spuitwerk:

Mensen kiezen voornamelijk voor latex spuiter Amsterdam omdat het 3 grote voordelen met zich mee brengt. Het spuiten van een woning of pand gaat erg snel.

Het spuiten geeft een erg mooi eindresultaat op pas gestucte wanden/plafonds en het spuiten is een stuk voordeliger dan een schilder alles laten rollen en kwasten. De kosten voor het spuiten van wanden en plafonds kunnen 40% goedkoper uitpakken dan alles ouderwets schilderen. Zodra je voor pakket 2 kiest, dan kunnen de totale prijzen voor spuitwerk nog goedkoper uitvallen!

Het enige nadeel is, is dat er vaak een hoop afgeplakt moet worden voordat er latex gespoten kan worden. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren en vloeren.

Kwaliteit latexverf en top apparatuur!

Bij elke spuitopdracht die wij uitvoeren werken we met professionele latexverf van Sigma en top apparatuur van het merk Graco. In woningen gebruiken we bij net opgeleverde gestucte wanden altijd schrobklasse 1! Een hogere schrobklasse in woningen gebruiken wij niet, dit omdat kwaliteit voor ons belangrijk is. De Sigma latexverf van schrobklasse 1 is de Sigma Sigmatex Superlatex.

In bedrijfspanden werken we vaak met schrobklasse 2. Deze verf is iets goedkoper dan de schrobklasse 1 latexverf. Waarom in bedrijfspanden met een schrobklasse 1 verf spuiten? De reden waarom wij in een bedrijfspand met een schrobklasse 2 latexverf spuiten is, omdat er vaak voor de wanden stellingen of kasten komen te staan. Het is dan natuurlijk zonde om de duurste latexverf te gebruiken.

Op locaties in het pand, waar mensen vaak aanwezig zijn, spuiten we dan wel weer met een schrobklasse 1 latexverf. Natuurlijk bespreken we dit tijdens het contact gesprek.

De stappen voor een strak eindresultaat

Voordat de latex spuiter Amsterdam start met het spuiten van latexverf worden eerst alle niet te spuiten onderdelen afgeplakt. Tenzij je voor pakket 2 hebt gekozen. Je plakt dan zelf kozijnen, deuren en dergelijke af.

Daarna spuiten we eerst altijd één laag voorstrijk, mits er gestuukt is. De voorstrijk die wij gebruiken bij het voorstrijk spuiten is van het merk Glidden. Glidden is het merk van Sigma en van uitmuntende goede kwaliteit!

Als de voorstrijk laag goed droog is kitten we netjes alle openstaande hoeken en naden met een goede professionele kit van Progold! We checken de wanden en plafonds op kleine deuken en repareren. Als alles er perfect uitziet brengen wij 2 lagen kwaliteit latex aan van Sigma.

Latex spuitwerk plafond – thuis bios

Toen de eigenaar zijn plafond had gerold, was diegene erg ontevreden over het resultaat. Dus ging de eigenaar opzoek naar een airless latex spuiter en kwam zo bij ons terecht. Wij hebben in één dag de plafond en wanden in dropjes zwart gespoten.

Bekijk in de video hoe strak het spuitwerk geworden is:

YouTube player

Ervaringen:

Klik op één van de plaatjes hieronder om de ervaringen in het groot te lezen:

De tarieven voor het spuitwerk

Bij latex spuiter Amsterdam heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verschillende opties. Kan je zelf een hoop? Dan is pakket 2 ideaal voor jou! Bij pakket 2 demonteer/monteer je zelf alle stopcontacten en voer je zelf de afplakwerkzaamheden uit. Dit pakket is dan ook een stuk goedkoper dan pakket nummer 1.

Pakket nummer 1 is onze all in pakket. Wij voeren de gehele spuitopdracht uit van a tot z. Dit pakket is dan ook weer een stuk duurder. Door op de link hieronder te klikken, kun je de tarieven bekijken:

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven