Latex spuiter Sassenheim? Vanaf 3 euro per m2:

Latex Spuiter Sassenheim? Twijfel jij al een poosje om je huis te voorzien van een nieuwe kleur maar heb je geen zin in al het werk of wil je dat het wel echt mooi op de muur komt zonder vlekken of strepen?

Lees dan eens verder want hier lees je alles over waarom het laten spuiten zo populair is tegenwoordig, de kosten per m2 en de kwaliteit van de verf. Verfspuiten is super populair en niet zonder reden!

Het is namelijk zo dat het spuiten van verf een veel mooier eindresultaat geeft in verhouding tot het reguliere verven zoals wij dat allemaal kennen.

Bij het reguliere verven heb je snel kans dat er één of meerdere banen zichtbaar zijn op de muur na het drogen die je voorheen niet zag en dat is natuurlijk super vervelend als je hard hebt gewerkt en verwacht dat jouw eindresultaat mooi zal zijn.

latex spuiter sassenheim

Dankzij de nevel die uit de spuitmond komt kunnen wij voor jouw mooie strakke banen maken waarbij je geen overlap ziet.
Daarnaast is het laten spuiten van de verf een stuk minder tijdrovend dan dat het is met een roller. Uiteraard moeten wij ook afplakken net als bij het regulier schilderen maar de verf klus is een stuk sneller geklaard.

Dit zijn de kosten per m2 wanneer je je huis laten spuiten!

Je hebt besloten om ervoor te gaan want jij wil toch ook zo’n mooie strakke muur? De prijs hangt van een aantal factoren af en een daarvan is het aantal vierkante meter dat jij wil laten spuiten. Wanneer jij een hele grote ruimte hebt zal je waarschijnlijk minder betalen dan iemand met een kleine woonkamer. Je betaalt dus minder per vierkante meter als het aantal vierkante meter hoger wordt. Voor een klus van 50 tot 250 vierkante meter wordt een tarief gerekend van €9,00.

Al onze prijzen zijn exclusief btw en worden er dus nog bijgerekend. Het percentage btw is afhankelijk van hoe oud jouw woning is. Is de woning ouder als twee jaar geldt hier 9% btw over maar wanneer de woning jonger als twee jaar is stijgt het percentage btw naar 21%.

Uiteindelijk heb je ook nog de optie om zelf werk te doen en op die manier de kosten wat omlaag te brengen. In deze situatie kan je denken aan het afplakken van deurposten, raamkozijnen, het demonteren van stopcontacten en het afdekken van jouw vloer. Wij van latex spuiter Sassenheim gaan dan aan de slag met jou muren en/of plafonds.

Wanneer de klus dan geklaard is en wij weer vertrokken zijn kan jij zelf alles na tijd op ruimen en de gedemonteerde stopcontacten weer op hun plek vastzetten. Het afval dien je dan zelf weg te gooien. Bij ons andere pakket zorgen wij ervoor dat jij helemaal geen werk hebt van de klus en dat alles weer terug wordt gebracht in originele staat. Als je twijfels hebt kan je altijd een persoonlijke offerte aanvragen, deze zal jou meer inzicht geven in het totale kostenplaatje!

Prijzen Latex Spuiten

Welke verf gebruiken wij?

De latexverf die wij gebruiken is van zeer goede kwaliteit. Wij zouden natuurlijk ook geen verf gebruiken die wij niet van zeer goede kwaliteit vinden. Het merk dat wij gebruiken heet Sigma. Deze verf heeft een schrobklasse 1 en dit zorgt ervoor dat jij je muren kan reinigen wanneer je per ongeluk een vlek maakt op de muur.

sigma superlatex

De muren met een korreltextuur hebben een schrobklasse 2 van hetzelfde merk, dit is omdat deze muren toch niet schoon gemaakt worden. Dankzij de goede kwaliteit zal jouw muur lang meegaan zodat jij nog lang kan genieten van een mooie strakke muur van latex spuiter Sassenheim!

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven