Latex spuiten Nieuwegein gezocht? Wij helpen je

Latex spuiten Nieuwegein nodig, nu of binnenkort? Wij staan voor je klaar. Latex spuiter is een bijzonder vak waarbij kennis, kunde, en hoogwaardige materialen van belang zijn, en dat is precies wat wij kunnen aanbieden.

Het latex spuiten van wanden of plafonds is de laatste jaren erg populair geworden, en dat is niet voor niets. Wat je klus ook is, wij kunnen je van A tot Z helpen met je project. Wij vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden van latex spuiten en waarom dat voor jouw project ook een goede keuze is.

Door op de foto’s hieronder te klikken, kun je de foto’s in het groot zien.

Latex spuiten slimme keuze

Er zijn een aantal redenen dat steeds meer mensen de laatste jaren kiezen voor latex spuiten in plaats van traditioneel schilderen, ook in en rond Nieuwegein. Een latex spuiten Nieuwegein zorgt er namelijk voor dat een echte vakman met de beste materialen aan de slag gaat voor een stralend eindresultaat.

Een snelle, goedkope en vooral hele mooie manier om jouw wanden of plafonds onder handen te nemen. Waar het verven met roller en kwast van een grote ruimte soms meerdere dagen kan duren, is het spuiten van latex veel sneller. Door deze snelle manier van werken zijn er ook minder uren die in rekening gebracht worden, en is de klus dus goedkoper.

Ervaringen:

Klik op de plaatjes hieronder om de ervaringen goed te kunnen lezen:

Hoogwaardige materialen

Om te zorgen voor een stralend eindresultaat, werken wij alleen maar met de beste materialen. De latex verf die we gebruiken is de Sigma Superlatex Schrobklasse 1, en de airless verfspuit die we gebruiken is van het merk Graco. Graco is marktleider op het gebied van verfspuiten en levert enkel de beste producten.

Met de ouderwetse manier van schilderen heb je kans dat je strepen of banen blijft zien als alles opgedroogd is. Zeker op moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken of randen. Bij latex spuiten is dat niet het geval. Elke plek kan makkelijk bereikt worden voor een prachtig resultaat.

sigma superlatex

Kosten latex spuiten

Een latex spuiten Nieuwegein kan al het werk uit handen nemen, inclusief afdekken, afplakken en afvoeren. Kies je voor dit complete pakket van latex spuiten, dan betaal je tussen de 7 en 9 euro per vierkante meter. Als je zelf alles afplakt en afvoert dan is het tarief slechts 4 a 6 euro per vierkante meter.

De exacte tarieven zijn afhankelijk van het totale oppervlakte dat je wil laten spuiten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden om latex te spuiten in de buurt van Nieuwegein? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Spuitwerk kosten

Scroll naar boven