Latex spuiter Kamerik? Wij zijn snel beschikbaar

Het is razend populair om je muren of plafonds te laten spuiten. Het spuiten is eigenlijk precies zoals de naam het al zegt het aanbrengen van verf door middel van een nevel in plaats van met een roller. Niet alleen kan je de muur of het plafond laten doen op deze manier maar ook kan je jouw trap of ander houtwerk op deze manier laten verven. Het is een goede en snelle manier van verven en daarom is het ook zo razend populair geworden!

Bekijk hieronder een aantal recente projectfoto’s:

Wat zijn de kosten van latex spuiten?

De kosten van het laten spuiten van je woning of van jouw bedrijfspand is afhankelijk van het pakket die je kiest. De prijzen zijn op basis van de grootte van de ruimte en daarnaast is er een keuze of je zelf werk wil hebben of dat je alles aan ons over laat.

De keuze om alle voorbereiding zoals afplakken zelf te doen is uiteraard de goedkoopste oplossing en ideaal voor mensen die het niet erg vinden om hun handen uit de mouwen te steken en zelf een steentje bij te dragen of voor mensen die een iets minder groot budget hebben en daardoor liever wat besparen. Bij ieder pakket kan je zien wat er inbegrepen is zo krijg je bijvoorbeeld 2 lagen latexverf. Omdat je niet achteraf een gigantische rekening wil krijgen kan je vooraf een offerte aanvragen.

Welke verf gebruikt latex spuiter Kamerik?

Wij gebruiken enkel de verf van Sigma. De verf van dit merk is naar onze mening namelijk de beste verf die je kan gebruiken bij het aanbrengen van latex op deze manier. Op gladde muren gebruiken we Sigma schrobklasse 1 wat betekend dat je de muur of het plafond gemakkelijk kan schoon maken.

Sigma superlatex

Op de ruwere muren die bewerkt zijn met een korrel textuur gebruiken we schrobklasse 2 en de reden hiervoor is dat een ruwe muur toch niet schoon gemaakt kan worden waardoor je ook geen hogere schrobklasse nodig hebt. Daarnaast is schrobklasse 2 nog steeds een goede kwaliteit en zal je jaren plezier hebben van je muur.

Wat zijn de voordelen van het spuiten van de muur?

De voordelen van het spuiten van de muur of wat dan ook in je woning is dat het snel klaar is. Doordat wij snel zijn bespaar jij in de kosten en niet alleen de tijd is een groot voordeel! Wat ook een groot voordeel is bij het latex spuiten door latex spuiter Kamerik is dat je een supermooie egale muur krijgt.

Door onze vakmanschap en de manier van aanbrengen krijg je namelijk geen lelijke plekken op de muur, ook na het drogen van de verf zal je zien dat de muur een mooie gladde kleur heeft en dankzij de goede kwaliteit van de verf gaat de muur ook nog eens lang mee!

Wanneer jij een trap wil laten spuiten zal dit iets meer tijd in beslag nemen maar het is een perfecte klus voor het laten spuiten aangezien je de trap juist heel netjes kan maken met de verneveling van de verf.

Het is namelijk geen makkelijke klus om een trap met een roller en kwast echt netjes te krijgen en wanneer je dit probeert zijn er vaak plotseling druipers die ervoor zorgen dat jou werk voor niets is geweest.

Wanneer je met de verfspuit werkt en de ervaring hebt is de trap in een mum van tijd geverfd en kan jij genieten van een mooie frisse look op jouw trap! Heb je interesse in het laten verven van de trap? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Klik op deze link om de kosten per m2 te bekijken

Scroll naar boven