Latex Spuiter Barendrecht? Vanaf 3 euro per m2:

Wil jij graag een ervaren latex spuiter Barendrecht inhuren om jouw muren en plafonds te spuiten met latex? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De vraag naar goede latex spuiters is erg groot en dat is niet voor niets.

Voorheen koos men vaak voor ouderwets schilderen met roller en kwast, maar de voordelen van latex spuiten zijn erg groot. De klus is vaak snel afgerond, het kan tegen een scherpe prijs en het resultaat is prachtig. Wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan verder.

latex spuiter

Voordelen van latex spuiten

Het verven van je muren en plafonds kan een tijdrovende klus zijn. Of je nu in je net gebouwde huis voor het eerst de muren gaat voorzien van een laag verf, of je wil je muren in je bestaande woning in Barendrecht laten doen, je moet er wel de tijd voor hebben. Een latex spuiter Barendrecht kan het hele proces uit handen nemen en is binnen een korte tijd klaar.

Wij kunnen al uw muren en plafonds in één dag helemaal af hebben. Omdat we snel klaar zijn en weinig uren in rekening hoeven brengen is de prijs ook erg laag. Maar het allerbelangrijkste is het resultaat. Een airless verfspuit kan een prachtige laag verf aanbrengen zonder dat er strepen of banen zichtbaar blijven.

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

Wij werken met de beste spullen

Om er voor te zorgen dat jij volledig tevreden bent met jouw gespoten muren en plafonds, werken wij alleen met de beste materialen. Zo gebruiken wij een verfspuit van het kwalitatieve merk Graco, en de verf die wij gebruiken is Sigma Superlatex Schrobklasse 1. Deze verf is een van de meest gebruikte verfsoort onder vakmensen en hiermee zorgen wij voor het mooiste resultaat.

sigma superlatex

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Tarieven latex spuiten

Als latex spuiter Barendrecht helpen wij je graag met alles wat er bij komt kijken. Zo bieden wij een compleet pakket aan waarbij we naast latex spuiten ook zorgen voor het afplakken en afdekken, dat er na afloop gekit wordt indien nodig en dat we alles netjes opruimen en afvoeren na afloop.

Zo heb je geen omkijken naar de heel de klus en kun je je op andere dingen richten. Bij dit pakket hoort een tarief van 7 tot 9 vierkante meter. Kies je er voor om zelf alles af te plakken, te kitten en op te ruimen, dan hanteren we een tarief van 4 tot 6 euro per vierkante meter.

Wil je samen met ons jouw plannen bespreken en vrijblijvend advies krijgen? Neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven