Latex Spuiter Utrecht? Snel beschikbaar voor spuitwerk:

latex spuiter utrechtLatex spuiter Utrecht gezocht? Wij kunnen je wanden en plafonds voorzien van kwaliteit Sigma latexverf.

Hier op deze pagina ontdek je waarom latex spuiten beter is dan muren rollen, welke verf wij gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuiten van latex.

Door op de foto’s hieronder te klikken, is het mogelijk om recente projecten te bekijken:

Bekijk spuitwerk prijzen per m2 en ontvang offerte

Waarom kiezen voor een latex spuiter

Ver in het verleden moesten schilders met de roller en kwast hele woningen witten, vandaag de dag is dat voorbij. Het is namelijk mogelijk om latex te spuiten. Een latex spuiter kan mooie strakke banen spuiten en zorgt ervoor dat er geen zichtbare banen aan het einde van de opdracht te zien zijn.

Latex spuiter Utrecht is vaak erg snel klaar, omdat het spuiten erg snel gaat. In de voorbereidende werkzaamheden zit altijd het meeste werk. De kosten voor het spuiten van latex kunnen tot ongeveer 40% goedkoper zijn, dan muren rollen. Straks meer over de kosten van het spuiten.

Kwaliteit reinigbare verf

De wanden en plafonds in woningen spuiten we altijd met goede latex. De latex van Sigma is de latex waar wij mee werken. Sigma Superlatex Schrobklasse 1 om precies te zijn. In woningen gebruiken wij altijd schrobklasse 1.

Wanneer het op het spuiten van een bedrijfspand gaat, werken wij weleens met schrobklasse 2 latexverf van Sigma. Dit doen wij alleen in overleg. Vaak komen er kasten en stellingen voor de wanden in het bedrijfspand te staan en dan is het natuurlijk zonde om dure schrobklasse 1 latexverf te gebruiken. Op plaatsen waar het personeel vaak komt, zoals kantoren, wc’s etc spuiten we dan wel weer met Sigma Superlatex Schrobklasse 1 latex.

Heb je last van nicotine aanslag in je woning? Dan maken we gebruik van een goede latexverf waarmee je het weg kunt krijgen. Sigma Stain Away gebruiken wij hiervoor.

Muren & plafonds strak gestuukt?

Zodra de stukadoor zojuist alle muren en plafonds in je woning of bedrijfspand heeft gestuukt, kunnen wij niet meteen latex spuiten na het afplakken. Doen wij dit wel, dan hecht de latexverf niet goed op de muren en na een aantal maanden kan de latexverf van de muren en plafonds gaan bladderen.

Om ervoor te zorgen dat de 2 latex lagen die wij op de muren en plafonds spuiten goed hechten, spuiten we altijd eerst een goede kwaliteit voorstrijk laag. Een dekkende voorstrijk laag van het merk Glidden.

Glidden is het Amerikaans merk van Sigma en van uitmuntend top kwaliteit. Nadat de voorstrijk goed droog is kitten we alle openstaande hoeken en naden met goede kwaliteit kit van Den Brave. Omdat wij niet willen dat de verf op de kit gaat scheuren, maken we gebruik van anti crack kit. Zodra de voorstrijk, kit etc goed droog is spuiten we de 2 lagen kwaliteit latex verf van Sigma.

Top apparatuur

Om het beste eindresultaat te krijgen en te garanderen hebben we geïnvesteerd in kwaliteit professioneel apparatuur. Latex spuiter utrecht maakt gebruik van een goede Graco spuitmachine.

Zie hieronder spuitwerk video’s:

Plafond thuis bioscoop gespoten:

YouTube player

1500M2 Wanden gespoten in bedrijfspand:

YouTube player

Houten plafond mooi blauw gespoten:

YouTube player

Ervaringen:

Klik op één van de plaatjes hieronder om de ervaringen in het groot te lezen:

Prijs spuitwerkzaamheden

De prijs voor het spuiten heb je deels zelf in de hand. Ben je goed met afplakken of erg handig dan kun je voor pakket 2 kiezen. Spuitwerk pakket 2 is onze goedkoopste pakket. Je doet zelf alle voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken, kitten etc en aan het einde ruim je alles op. Wij komen alleen voor het latex spuiten.

Onze duurste pakket bestaat uit alle werkzaamheden van a tot z. Alles wordt afgeplakt, gekit, gedemonteerd/gemonteerd en er worden 2 kwaliteit latex lagen gespoten. Pakket 1 is onze all in pakket.

Klik hier voor de spuitwerk prijzen.

Scroll naar boven