Latex Spuiter Utrecht? Snel beschikbaar voor het spuiten van wanden en plafonds

Latex spuiter Utrecht gezocht? Wij kunnen je wanden en plafonds voorzien van kwaliteit Sigma latexverf. Hier op deze pagina ontdek je waarom latex spuiten beter is dan muren rollen, welke verf wij gebruiken en wat de kosten ongeveerd zijn voor het spuiten van latex.

Waarom kiezen voor een latex spuiter

Ver in het verleden moesten schilders met de roller en kwast hele woningen witten, vandaag de dag is dat voorbij. Het is namelijk mogelijk om latex te spuiten. Een latex spuiter kan mooie strakke banen spuiten en zorgt ervoor dat er geen zichtbare banen aan het einde van de opdracht te zien zijn.

Latex spuiter Utrecht is vaak erg snel klaar, omdat het spuiten erg snel gaat. In de voorbereidende werkzaamheden zit altijd het meeste werk. De kosten voor het spuiten van latex kunnen tot ongeveer 40% goedkoper zijn, dan muren rollen. Straks meer over de kosten van het spuiten.

Kwaliteit reinigbare verf

De wanden en plafonds in woningen spuiten we altijd met goede latex. De latex van Sigma is de latex waar wij mee werken. Sigma Superlatex Schrobklasse 1 om precies te zijn. Heb je last van nicotine aanslag in je woning? Dan maken we gebruik van een goede latexverf waarmee je het weg kunt krijgen.

Top apparatuur

Om het beste eindresultaat te krijgen en te garanderen hebben we geinvesteerd in kwaliteit professioneel apparatuur. Latex spuiter utrecht maakt gebruik van een goede Graco spuitmachine.

Prijs spuitwerkzaamheden

De prijs voor het spuiten heb je deels zelf in de hand. Ben je goed met afplakken of erg handig dan kun je voor pakket 2 kiezen. Spuitwerk pakket 2 is onze goedkoopste pakket. Je doet zelf alle voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken, kitten etc en aan het einde ruim je alles op. Wij komen alleen voor het latex spuiten.

Onze duurste pakket bestaat uit alle werkzaamheden van a tot z. Alles wordt afgeplakt, gekit, gedemonteerd/gemonteerd en er worden 2 kwaliteit latex lagen gespoten. Pakket 1 is onze all in pakket.

=> Klik hier voor de spuitwerk prijzen.

Scroll naar boven