Latex Spuiter Waddinxveen Gezocht? Vanaf 3 euro per m2:

Door de jaren heen is het spuiten van latex steeds populairder geworden en de reden hiervoor is simpel. Het is namelijk zo dat latex aanbrengen met behulp van een spuit een veel netter en strakker resultaat geeft dan het resultaat die je krijgt wanneer je zelf je muren gaat rollen. Daarom spuit latex spuiter Waddinxveen vaak alleen nog maar met een airless machine.

Ook is het rollen van de muur en de randen dan afwerken met een kwast veel intensiever en kost het je erg veel tijd om op die manier de muren en plafonds te moeten voorzien van een likje verf. Het spuiten is echter vlot klaar wanneer er geen onvoorziene zaken zijn.

Onvoorziene zaken tijdens een klus komen soms voor het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat een kozijn rot blijkt te zijn terwijl deze geschilderd moest worden, niet erg want wij kunnen dit uiteraard repareren maar toch zal dit meer tijd in beslag nemen dat je vooraf zou hebben gedacht.

latex spuiter

Wat zijn de kosten van het laten spuiten van latex per m2?

Omdat wij per vierkante meter werken kan je zelf al enigszins uitrekenen wat de klus jou zal kosten. Natuurlijk kan dit ook aan de hand van het op vragen van een offerte waarbij je het aantal vierkante meters door moet geven zodat wij een idee hebben wat de kosten zullen worden.

Wij hebben twee verschillende pakketten en beide pakketten zijn weer verdeeld in hoeveelheid vierkante meters. Hoe meer vierkante meter jouw woning of bedrijfspand heeft hoe goedkoper de klus.

Als jij buren hebt die ook graag de woning willen laten spuiten kan je dit ook doorgeven op die manier kunnen jullie samen voor een goedkoper tarief terecht bij latex spuiter Waddinxveen.

Houd er wel rekening mee dat de prijzen die getoond zijn exclusief btw zijn. Op jouw offerte zal je wel zien wat de prijs is inclusief btw. Wat voor pand jij hebt en hoe oud deze is, is bepalend voor de hoogte van de btw die afgedragen dient te worden.

Prijzen Latex Spuiten

Het materiaal dat latex spuiter waddinxveen gebruikt

Om de best mogelijke service te bieden en het mooiste schilderwerk te kunnen leveren gebruiken wij enkel materiaal van zeer goede kwaliteit. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de verf lang goed blijft en mocht dit niet het geval zijn kan je binnen 5 jaar contact met ons opnemen en herstellen wij de verf mits deze niet kapot is gegaan door externe factoren zoals lekkage.

Om een goede dekking en een goede slijtvaste periode te bieden gebruiken wij Sigma verf en Sigma lak. Dit merk vinden wij namelijk tot dusver het beste merk en we hebben er al heel wat geprobeerd voor dat we bij Sigma uit kwamen.

Onze airless spuitmachine is van het merk Graco en wordt ook weer bestempeld als zeer goede kwaliteit. Dit merk je omdat dit merk vooral door professionele schilders gebruikt wordt. De Airless spuitmachine drukt het verf als het ware eruit door hoge druk en door het kleine gaatje in de tip komt de verf uit de machine als een nevel wat ervoor zorgt dat het een mooie egale dekking biedt.

sigma superlatex

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Buiten en binnen schilderwerk

Niet alleen voor het spuiten van een muur of een plafond kan je bij latex spuiter Waddinxveen terecht maar ook zijn wij er voor iedere schilderklus zowel binnen het huis als buiten het huis. Net als de muren en plafonds gebruiken we voor de andere klussen ook onze verf spuit van Graco.

Deze verfspuit zorgt ervoor dat de verf mooi en gelijkmatig wordt aangebracht. Daarnaast zal er wellicht wat extra werk gedaan moeten worden maar dit hangt af van de klus en deze werkzaamheden kunnen uiteenlopend zijn van schuren tot plamuren of kitten. Deze klussen zullen wij voortijd melden zodat jij niet plots voor een vervelende verassing komt te staan.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven