Latex spuiter Nijkerk voor al je spuitklussen

Wij staan als latex spuiter Nijkerk ook voor je klaar om je van A tot Z te helpen bij het spuiten met latex van alles in jouw woning. Of het nu om een nieuw te bouwen woning gaat of een bestaande woning, wij helpen je graag.

In en rondom Nijkerk kiezen steeds meer mensen er voor om de wanden en plafonds in hun woning te laten spuiten. Traditioneel schilderen is niet meer interessant, omdat latex spuiten vaak sneller, goedkoper en mooier is.

Hoge kwaliteit materialen voor spuitklussen

Zoek je een latex spuiter Nijkerk met jarenlange ervaring en een vakman die werkt met de beste materialen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. De spullen die wij gebruiken voor het latex spuitwerk zijn van de beste merken, zodat je verzekerd bent van het beste resultaat.

Met een airless verfspuit van het bekende merk Graco zorgen wij voor een prachtige afwerking zonder dat er banen of strepen te zien zijn als de verf is opgedroogd. De verf die we gebruiken is Sigma Superlatex Schrobklasse 1, wat een van de beste verfsoorten in de markt is.

Kosten latex spuiten

Wij helpen je graag bij het hele proces van het latex spuiten. Wij verzorgen niet alleen het spuitwerk, maar ook alles wat daarbij komt kijken. Denk daarbij aan het afplakken en afdekken van de hele ruimte, achteraf alles kitten waar nodig en het opruimen en afvoeren van alles wat na afloop weg mag.

Kies je voor dit complete pakket 1, dan bedragen de kosten tussen 7 en 9 euro per vierkante meter. Bij een groter oppervlakte zullen de kosten per vierkante meter lager zijn dan bij een klein oppervlakte. Kies je ervoor om zelf alles af te plakken en op te ruimen, dan is pakket 2 een goede optie voor je. Dan verzorgen wij het spuitwerk en zijn de kosten tussen 4 en 6 euro per vierkante meter.

Waarom latex spuiten?

De laatste tijd zijn steeds meer mensen er van overtuigd dat je beter voor een latex spuiter Nijkerk kan kiezen dan een traditionele schilder. In vergelijking met traditioneel schilderen met roller en kwast is spuitwerk vaak veel sneller klaar.

Hierdoor zijn de kosten ook lager omdat er minder uren gewerkt hoeven te worden, en bovendien is het eindresultaat vaak vele malen mooier. Met een airless verfspuit kan een latex spuiter namelijk gemakkelijk bij alle hoekjes, randen, bochten en andere moeilijk bereikbare plekken komen, en heb je overal een strakke laag verf op de muur of op het plafond.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij doen je graag een passend voorstel.:

> Spuitwerk prijzen per pakket

Scroll naar boven