Verf Spuiter Gezocht? Bekijk de spuitwerk opties:

Als je aan de slag gaat met je nieuwe huis, of wanneer je jouw bestaande woning helemaal opnieuw wil aankleden, dan zal er waarschijnlijk ook veel geschilderd moeten worden. Tegenwoordig heb je de keuze om alles te laten schilderen of om alles te laten spuiten door een verf spuiter.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun muren en plafonds te laten spuiten. Beide zijn prima keuzes, maar verf spuiten is vandaag de dag voor veel mensen een meer interessantere optie dan schilderen.

Niet alleen is het spuiten van je huis of bedrijfspand financieel erg interessant, maar ook met het oog op het eindresultaat op de muur of het plafond. Dit heeft namelijk meerdere voordelen, waardoor het interessanter is om voor die optie te kiezen.

Wat doet een verf spuiter, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? Wij vertellen je er graag meer over. Tevens is de mogelijkheid er om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het latex spuitwerk.

latex verf spuiter

Welke oppervlakten kunnen gespoten worden?

Bij het spuiten van verf wordt verspuitbare verf gebruikt. Deze soort verf kan op veel verschillende ondergronden gespoten worden. Zo is het mogelijk om dit onder andere op steen, gips of stucwerkmuren te gebruiken. Het beste en mooiste resultaat is echter te zien op nieuw en glad stucwerk.

Deze muren zijn nog heel glad en netjes, waardoor de verf er heel netjes op gespoten kan worden. Het resultaat is dan een hele strakke muur. Latex verf kan ook gespoten worden wanden met structuur, maar dan zal de structuur onder de verf zichtbaar blijven. Naast wanden is het ook mogelijk om verf te spuiten op plafonds.

Twijfel je over de kwaliteit van je wand of plafond, en weet je niet zeker of het mogelijk is om verf te spuiten op dat bepaalde oppervlak, vraag dan het advies van een verf spuiter. Deze specialist kan met zijn ervaring helpen bij het maken van de beste keuze.

Hoe gaat een verf spuiter te werk?

Een professioneel verf spuiter kan je helpen bij het prachtig bewerken van de ruimte die je in gedachten hebt. Of je nu een muur wil laten spuiten, een plafond of misschien wel je hele huis, een verfspuiter zorgt voor een prachtig eindresultaat. Allereerst wordt er samen gekeken naar de wensen.

Op basis daarvan wordt een voorstel gemaakt, en kan de verfspuiter aan het werk. Bij dit werk hoort ook het voorbereiding van de ruimte. Denk hierbij aan het schuren van kleine stukken houtwerk, hoeken en naden strak kitten en het afplakken van de ruimte. Vervolgens wordt de ruimte gespoten zoals je het als klant voor ogen hebt.

De klus is pas klaar als alles gecontroleerd is na afloop, en de klant helemaal tevreden is. Bespreek daarom vooraf altijd goed met de latex spuiter wat je wensen zijn, zodat er een plan gemaakt kan worden om jou het eindresultaat te geven waar je naar op zoek bent.

Voordelen van inhuren van een verf spuiter

Steeds meer mensen kiezen voor het inhuren van een verf spuiter, en dat is niet voor niets. Verven of schilderen is een zeer nauwkeurige klus. Je wilt natuurlijk een zo mooi mogelijk resultaat op je wanden of plafonds, en een specialist kan je hierbij helpen. Niet alleen is het inhuren van een verf spuiter voordeliger dan een schilder, het neemt je bovendien enorm veel werk uit handen.

Daarnaast beschikt een verf spuiter of de meest hoogwaardige materialen om het eindresultaat zo mooi mogelijk te maken. Een ander bijkomend voordeel is dat een verf spuiter je kan helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Welke type verf kun je het beste gebruiken, hoe lang moet het drogen, wat zijn andere zaken waar je op moet letten? Allemaal vragen waar niet iedereen het antwoord op heeft, maar wel wat invloed heeft op het eindresultaat. Een airless spuiter kan je hier van A tot Z bij helpen.

De tarieven per M2

Omdat het spuiten van latex erg snel gaat en sneller afgerond kan worden dan alles met de kwast en roller laten witten, zijn de kosten voor het spuiten een stuk lager.

Stel je hebt een woning van 200 vierkante meter en alles wordt met de kwast en roller wit gewit, dan kunnen de kosten al snel oplopen naar 3000 euro exclusief btw. De btw komt er dan ook nog eens bij. Kiest u voor bepaalde kleuren dan kan het nog duurder worden. Dat komt omdat kleurenlatex duurder is dan standaard wit.

Laat je alles wit spuiten dan kunnen de kosten al snel naar 2000 euro exclusief btw worden gebracht. Dit komt dus omdat het spuiten van latex een stuk sneller gaat dan rollen en kwasten.

Pakket 1:

Kies je voor pakket 1 dan doen wij al het werk. Zoals alles goed en netjes afplakken of afdekken, hoeken en naden mooi strak kitten en 2 lagen latex spuiten. Aan het einde van het spuiten ruimen wij ook alles netjes op en voeren we het af.

Pakket 2:

Het is verstandig om voor pakket 2 te kiezen zodra je handig bent met afplakken of als er niet veel afgeplakt hoeft te worden. Bij pakket 2 plak en dek je dus zelf alles af, zorg je ervoor dat de stopcontacten van de muren af zijn, kit je zelf de hoeken en naden en ruim je alles op nadat de verf spuiter klaar is. Omdat je bij pakket 2 zelf het meeste werk doet worden er dan ook goedkopere prijzen berekend.

Prijzen Latex Spuiten

Wij gebruiken kwaliteit latexverf:

Wij hebben verschillende merken getest en hebben besloten om alleen nog maar met Sigma latex te werken of een ander merk van PPG. De wanden en plafonds worden gespoten met Sigma Sigmatex Superlatex wit, schrobklasse 1. Dit is een verf van goede kwaliteit en goed reinigbaar.

Sigma Superlatex Matt

Heb je last van nicotine aanslag? Dan wordt er gebruik gemaakt van een latex verf waarmee je over de nicotine aanslag kunt spuiten. De Sigma Stainaway is de latexverf die hier goed bij aansluit. Bij het spuiten van een magazijn of bedrijfspand maken we meestal gebruik van Sigma Schrobklasse 2.

Interessante informatie:

Klanten kiezen voor een verf spuiter omdat:

Het vaak een stuk goedkoper is dan alles laten rollen en kwasten. Het spuiten een mooi eindresultaat geeft zonder zichtbare banen of strepen. De verf spuiter het spuiten snel af kan ronden en je dus snel weer in je woning of pand terecht kunt.

Waarom kiezen voor ons spuitwerk?

Wij geven 5 jaar garantie op binnenschilderwerk. Mocht het vef loslaten of wat anders? Neem contact met ons op en wij komen het spuitwerk graag herstellen. Natuurlijk zijn de kosten voor ons.

Wij gebruiken a kwaliteit materialen, gereedschappen en machines. Het spuiten gebeurt bijvoorbeeld met een professionele Graco machine. Graco is de marktleider in de wereld betreft professioneel spuitapparatuur en diverse andere machines. De Graco St Max 595 Pc Pro is de machine die wij gebruiken voor het spuiten.

Wij werken in de avond door zodra u met spoed weer in uw woning of bedrijfspand moet en wij gaan pas weer naar huis zodra je 100% tevreden bent!

Belangrijk!

Wanneer de woning vol staat met meubelen, word er geen verf door ons gespoten. Daarnaast spuiten we ook niet over behang of bij minder dan 50 vierkante meter.

Klik hier om een spuitpakket te kiezen.

Leuke projecten:

Bakstenen wand netjes wit gespoten:

Als verf spuiter spuit je in een jaar vele vierkante meters aan beton of houtwerk. 1 Project zal mij altijd bijblijven omdat de werkgever van het project heel graag en snel resultaat wilde zien.

Wij moesten op de bovenverdieping van een pand een grijze bakstenen wand zo snel mogelijk wit spuiten. Aan de voorkant was de muur niet zo hoog, maar aan de zijkant boven de trap moesten we een ladder gebruiken om erbij de kunnen. Na een aantal uur was het de verf spuiter gelukt om de wand mooi wit te spuiten. Zie hieronder het resultaat:

Voor:

foto bakstenen muur

Na:

foto spuitwerk bakstenen

Wij spuiten ook klein houtwerk:

Naast het spuiten van wanden en plafonds spuiten wij ook af en toe klein houtwerk. Zoals deuren, kozijnen, trappen maar ook kasten:

foto kast

Zoals je ziet op de foto hierboven zijn er erg veel kleuren gebruikt. De nieuwe eigenaar wilde dan ook graag dat wij deze kast mooi wit gingen spuiten. Hieronder het eindresultaat:

foto spuitwerk kast

Heeft u vragen over het inhuren van een verf spuiter? OF wilt u weten was de kosten zijn? Bezoek de pagina via de link hieronder voor meer informatie:

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

De werkzaamheden:

Wij kunnen verschillende werkzaamheden uit handen nemen. Hieronder staat precies opgesomd welke werkzaamheden wij precies kunnen uitvoeren:

Afplakken

Één van de belangrijke werkzaamheden die wij voor het spuiten van latex uitvoeren is afplakken. Alles wat niet gespoten moet worden plakken wij secuur af met kwaliteit afplakmateriaal. Het afplakmateriaal dat wij gebruiken is vaak van het merk Progold.

Bij pakket 1 voeren wij alle afplakwerkzaamheden voor je uit. Zoals het afplakken van kozijnen, deuren, ramen etc. Kies je voor pakket 2 dan dien je zelf alles goed af te plakken.

Kitten

Wij gaan altijd voor het strakste eindresultaat. Om een nog strakker eindresultaat te krijgen zal de verf spuiter eerst de hoeken en naden afkitten voordat er gespoten gaat worden. Natuurlijk laten wij de kit goed drogen om scheuren te voorkomen in de kit. Kitten doen wij met een kwaliteit. Non crack acrylaatkit van Progold om precies te zijn. Dit is een goede elastische kit.

Stucwerk schuren

Wanneer het stucwerk niet goed glad is, kunnen wij het stucwerk netjes glad schuren tegen meerprijs. Schuren doen we met professioneel schuurapparatuur van Festool.

Renovlies Behangen

Vaak krijg ik de vaak of het mogelijk is om over kale betonnen wanden te spuiten. Het is mogelijk, maar ik raad het zeker niet aan. Je ziet namelijk na het spuiten allemaal piepkleine gaten. Ik raad dus altijd aan om de betonnen wanden te laten stuken of te behangen met een sterke behang zoals renovlies. Renovlies is een behang dat speciaal ontworpen is voor nieuwbouwwoningen. Het is sterk, scheurt niet snel en een goedkopere oplossing.

Voorstrijken

Zodra je wanden en of plafonds getuct zijn brengen we eerst een voorstrijk laag aan. Een voorstrijk laag is een grondlaag dat ervoor zorgt dat de zuigkracht van de muren een stuk minder wordt. Door dus eerst op kale muren te voorstrijken zorgen we ervoor dat de eindlagen mooi vloeien op de wanden.

Latex spuiten

Wij kunnen kwaliteit latex spuiten en gebruiken ook daar professioneel apparatuur voor. Apparatuur van Graco om precies te zijn.

Houtwerk spuiten

Naast het spuiten van wanden en plafonds kunnen wij ook klein houtwerk spuiten. Zoals kozijnen, kasten, deuren etc. Voor het spuiten van houtwerk maken we gebruik van de Sigma Nova Spray.

Klik op deze link om een pakket uit te kiezen

PDF – F.A.Q Latex Spuiten

Via de link hieronder kun je een pdf rapport downloaden met daarin de meest gestelde vragen. Indien je verder nog vragen hebt, horen wij dit graag!

pdf logo

=> Klik hier op deze link voor het pdf bestand

Offerte voor het spuiten aanvragen

Je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor het spuitwerk. Binnen 3 uur krijg je vaak al antwoord. Ik raad aan om het contactformulier zo goed mogelijk in te vullen, zodat wij precies de kosten kunnen vertellen.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven