Huis laten spuiten? Snel Beschikbaar - Bekijk Spuitwerk Opties:

Huis Laten Spuiten? Snel Beschikbaar – Bekijk Spuitwerk Opties:

Wil jij je huis laten spuiten? Goed nieuws! Voor het kwaliteit spuiten van wanden en plafonds zijn wij jou graag van dienst. Mijn naam is Kevin en ik ben gespecialiseerd in latex spuiten, maar ook het spuiten van hout en dergelijke.

In dit artikel wil ik je alles onthullen over huis laten spuiten. Zo zal ik vertellen welke latex ik gebruik, welke diensten ik kan uitvoeren, waarom veel mensen vandaag de dag voor latex spuitwerk kiezen en waarom het vaak 30/40 procent goedkoper is dan huis laten witten.

Huis laten spuiten is populairder dan ooit

De laatste paar jaar heb ik gemerkt dat het spuiten van latex erg populair is geworden. Eigenlijk niet zo heel vreemd want het eindresultaat is erg strak. Zo strak dat ik alleen nog maar latex spuit en niet meer alles met de hand wit. Daarnaast is het spuiten van je huis ook een stuk goedkoper, dat komt omdat het spuiten van latex erg snel gaat.

Hoe sneller de latex spuiter klaar is, hoe goedkoper de opdracht zal worden. Stel je hebt 100 vierkante meter aan wanden en plafonds dat wit gespoten moet worden, dan betaal je daar ongeveer 1000 euro exclusief btw voor.

Laat je alles met de hand witten dan kan het kostenplaatje een stuk duurder uitkomen. Voor 100 vierkante meter witten zit je al snel op 1500 euro exclusief btw. Daarnaast is het dan ook mogelijk dat je op sommige plekken banen/strepen ziet.

Afplakken en nog eens afplakken

Voordat we kunnen beginnen met huis spuiten, dienen er eerst voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij plakken bij pakket 1 altijd alles dat niet gespoten moet worden netjes af. Aan het einde als alles afgeplakt is, checken we nog een keer alles om er zeker van te zijn dat we tijdens het spuiten niet gestoord worden. Het latex spuiten moet goed gebeuren en dat gaat niet als er loshangend afplakpapier in de weg hangt!

Naast de afplakwerkzaamheden demonteren we alle stopcontacten. Zodra je huis compleet gespoten is monteren we de stopcontacten weer. Wel zo netjes. Het afplakken doen we met maskeerpapier, tape en folie van het merk Progold.

Voorstrijken

Is uw woning netjes strak gestuct door de stukadoor? Zo ja, dan kunnen wij niet direct beginnen met huis laten spuiten. Eerst is het belangrijk dat we een kwaliteit voorstrijklaag spuiten. Wij spuiten altijd eerst een voorstrijklaag op kale gestucte wanden. Dit doen wij omdat we ervoor willen zorgen dat de latex lagen goed op de muren worden gespoten.

Kale gestucte wanden zuigen namelijk erg veel verf op. Door eerst een voorstrijklaag te spuiten, haal je deze zuigkracht voor een groot gedeelte weg.

Naden en hoeken kitten

Voordat we met succes de woning afspuiten is het voor ons altijd belangrijk dat de hoeken en naden strak afgekit zijn. Alle hoeken en naden kitten wij met een professionele acrylaatkit van Progold. De noncrack kit van Progold is de kit die wij gebruiken en voorkomt dat de kitnaden openspringen na een aantal maanden.

Kwaliteit latex spuiten met goede latex

Sigma Sigmatex Superlatex, dat is de latex die wij vaak gebruiken bij het spuiten van een woning. Deze latex is van erg goede kwaliteit en goed reinigbaar. Schrobklasse 1. Wij hebben verschillende latexverven getest en hebben besloten alleen nog maar de latex van Sigma te gebruiken.

Overige werkzaamheden

Huis laten spuiten is niet het enige dat wij doen. Wij kunnen ook verschillende andere schilderwerkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van deuren, kozijnen of zelf trappen. Voor het spuiten van houtwerk gebruiken wij een speciale verspuitbare lakverf. De Sigma Nova Spray.

Buitenschilderwerk kunnen wij ook uitvoeren. Alleen doen wij wel buitenschilderwerk in eigen regio.

Kosten latex spuiten

Je hebt bij ons de mogelijkheid om uit 2 verschillende soorten pakketten te kiezen. Kies je voor pakket 1 dan doen wij alle werkzaamheden. Van a tot z. Afplakken, hoeken kitten, latex spuiten, afplakpapier opruimen en stopcontacten/schakelaars terug plaatsen. De kosten voor het latex spuiten liggen bij pakket 1 dan ook hoger als bij pakket 2.

Ben je zelf handig? Dan heb je ook de mogelijkheid om voor pakket 2 te kiezen. Zodra je kiest voor pakket 1 doe je zelf alle voorbereidende werkzaamheden. Dus zelf alles kitten, zelf alles afplakken, zelf alle stopcontacten demonteren en zelf alles weer opruimen.

=> Klik op deze link voor de latex spuitwerk kosten.

Professioneel apparatuur

Om het strakste resultaat te bereiken, werken wij met de beste apparatuur. Graco spuitmachines zijn de machines waar wij mee werken. Graco is de marktleider op het gebied van spuitmachines en dergelijke.

graco st max 595 pc pro latex spuitmachineGraco Ultra Handheld

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond Laten SpuitenMuren Laten SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenStucwerk SpuitenAirless SpuiterSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleid