Latex Spuiter Almere? Snel Beschikbaar, Zie Opties:

Latex Spuiter Almere? Indien je kwaliteit gespoten wanden en plafonds wilt hebben zit je op deze pagina goed. Je woning is net opgeleverd en wilt deze zo snel mogelijk laten spuiten met latex. Of je wilt je bedrijfspand laten spuiten. Het is allemaal mogelijk.

Op deze pagina ontdek je de vele voordelen van latex spuiter Almere. Daarnaast vertellen welke latexverf we gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuitproject.

Als eerst wil ik met foto’s laten zien hoe super strak spuitwerk is. Bekijk hieronder de foto’s:

Waarom latex spuiten ipv rollen?

De reden waarom veel mensen vandaag de dag kiezen voor latex spuiter Almere, heeft te maken met het feit dat latex spuiten een mooi eindresultaat geeft. Je ziet geen banen of strepen. Daarnaast gaat het latex spuiten erg snel, zodat je weer snel in je woning of bedrijfspand kunt.

Wat ook belangrijk om te weten is, is dat je veel goedkoper uit bent met latex spuiten ipv rollen en kwasten. Dat komt omdat er veel minder arbeidsuren in het project gestopt hoeven te worden.

Vaak kunnen de kosten 40% goedkoper uitvallen met latex spuiten. De prijs heeft allemaal te maken met wat je precies allemaal wilt. Hoe meer kleuren je bijvoorbeeld wilt, hoe duurder de opdracht wordt. Toch blijft het spuiten goedkoper dan rollen en kwasten.

latex spuiter almere

Sigma klasse 1 verf.

Bij elke opdracht die de latex spuiter Almere komt uitvoeren maken we gebruik van een goede reinigbare verf. In woningen vaak schrobklasse 1 en in bedrijfspanden schrobklasse 2. De reden waarom wij in bedrijfspanden met een schrobklasse 2 spuiten heeft te maken met dat er stellingen voor de gespoten wanden komen te staan. Het is dan zonde om een duurdere latexverf te gebruiken. De wanden van kantoorplekken, wc’s en bij keukens spuiten we wel weer met schrobklasse 1 latexverf.

De latexverf waar wij vooral mee spuiten is van het Sigma. Als een woning netjes is gestuukt door de stukadoor spuiten we de wanden altijd eerst met een kwaliteit voorstrijk. Het voorstrijk spuiten doen we met een voorstrijklatexmiddel van glidden. Glidden is een bijproduct van Sigma en van uitstekende kwaliteit! Nadat de wanden in een woning en de voorstrijk is gespoten, kitten we alle hoeken netjes dicht met een elastische kit! We willen namelijk absoluut strakke hoeken hebben!

sigma superlatex

Ervaringen:

Klik op de plaatjes hieronder om ervaringen te lezen:

Prijzen latex spuiten

De prijzen voor het latex spuiten verschillen nogal. Kies je ervoor om latex spuiter Almere alles uit te laten voeren, dan zijn de kosten hoger dan dat je zelf veel voorbereidende werkzaamheden doet. Je hebt bij ons dus de keuze uit 2 verschillende pakketten voor het latex spuiten. Pakket 1 is onze all in pakket en pakket 2 is het pakket waarin je zelf veel voorbereidende werkzaamheden doet.

=> Klik op deze pagina om een pakket uit te kiezen.

Scroll naar boven