Latex Spuiter Almere? V.A 3 Euro Per M2:

Latex Spuiter Almere? Indien je kwaliteit gespoten wanden en plafonds wilt hebben zit je op deze pagina goed. Je woning is net opgeleverd en wilt deze zo snel mogelijk laten spuiten met latex. Of je wilt je bedrijfspand laten spuiten. Het is allemaal mogelijk.

Op deze pagina ontdek je de vele voordelen van latex spuiter Almere. Daarnaast vertellen welke latexverf we gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuitproject.

Waarom latex spuiten ipv rollen?

De reden waarom veel mensen vandaag de dag kiezen voor latex spuiter Almere, heeft te maken met het feit dat latex spuiten een mooi eindresultaat geeft. Je ziet geen banen of strepen. Daarnaast gaat het latex spuiten erg snel, zodat je weer snel in je woning of bedrijfspand kunt.

Wat ook belangrijk om te weten is, is dat je veel goedkoper uit bent met latex spuiten ipv rollen en kwasten. Dat komt omdat er veel minder arbeidsuren in het project gestopt hoeven te worden.

Vaak kunnen de kosten 40% goedkoper uitvallen met latex spuiten. De prijs heeft allemaal te maken met wat er precies allemaal gedaan moet worden. Moeten alle wanden en plafonds in 1 kleur wit worden gespoten? Dan ben je goedkoper uit, dan dat je in elke kamer een wand een andere kleur wilt hebben.

Is er gestuukt dan moet er voorstrijk gebruikt worden, wat de opdracht weer iets duurder maakt. Al met al blijft het spuiten goedkoper dan rollen en kwasten. Wanneer je kiest voor spuitwerk pakket 2, dan kunnen de kosten latex spuiten nog voordeliger uitpakken!

latex spuiter almere

Sigma klasse 1 verf.

Bij elke opdracht die de latex spuiter Almere komt uitvoeren maken we gebruik van een goede reinigbare verf. In woningen vaak schrobklasse 1 en in bedrijfspanden schrobklasse 2.

De reden waarom wij in bedrijfspanden met een schrobklasse 2 spuiten heeft te maken met dat er stellingen voor de gespoten wanden komen te staan. Het is dan zonde om een duurdere latexverf te gebruiken. De wanden van kantoorplekken, wc’s en bij keukens spuiten we wel weer met schrobklasse 1 latexverf.

De latexverf waar wij vooral mee spuiten is van het Sigma. Sigma Superlatex is van Schrobklasse 1 en daarmee spuiten wij wanden en plafonds in woningen!

sigma superlatex

Zo gaan wij te werk:

Wanneer latex spuiter Almere langskomt plakken we eerst alle onderdelen af, waar geen nevel of verfspetters op mogen komen. Heb je voor pakket 2 gekozen, dan heb je zelf alles afgeplakt en starten we direct met het spuiten van latex.

Als alles goed afgeplakt is door ons, controleren wij het nog een keer voor de zekerheid. Tijdens het latex spuiten willen wij namelijk geen vliegende tape of folie op de muren en plafonds hebben! Zodra het zeker weten goed vastzit, starten we de spuitmachine en beginnen we met het spuiten van de Sigma latex.

Is de woning netjes gestuukt door de stukadoor? Dan spuiten we de wanden altijd eerst met een kwaliteit voorstrijk. Het voorstrijk spuiten doen we met een voorstrijklatexmiddel van Glidden.

Glidden is een bijproduct van Sigma en van uitstekende kwaliteit! Nadat de wanden in een woning en de voorstrijk is gespoten, kitten we alle hoeken netjes dicht met een elastische kit! We willen namelijk absoluut strakke hoeken hebben! Het kitten gebeurt met Den Brave anti crack kit.

Nadat de voorstrijk en kit goed droog is, kunnen we beginnen met het spuiten van de Sigma latex. Zodra het eindresultaat perfect is ruimen wij alles netjes op!

Prijzen Latex Spuiten

Plafond thuis bioscoop gespoten:

De eigenaar van deze unieke thuis bioscoop had eerst zelf de plafondplaten gerold, maar was erg ontevreden aan het einde. Diegene wilde de plafonds en wanden graag gespoten hebben en ging dus opzoek naar latex spuiter Almere. Wij zijn een dag komen afplakken en spuiten.

Bekijk in de video hoe strak het spuitwerk geworden is:

YouTube player

Ervaringen:

Prijzen latex spuiten

De prijzen voor het latex spuiten verschillen nogal. Kies je ervoor om latex spuiter Almere alles uit te laten voeren, dan zijn de kosten hoger dan dat je zelf veel voorbereidende werkzaamheden doet.

Je hebt bij ons dus de keuze uit 2 verschillende pakketten voor het latex spuiten. Pakket 1 is onze all in pakket en pakket 2 is het pakket waarin je zelf veel voorbereidende werkzaamheden doet.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven