Latex Spuiter Hoofddorp? Snel Beschikbaar Voor Spuitwerk:

Latex spuiter Hoofddorp? Indien je opzoek bent naar een professionele spuiter die je wanden en plafonds strak kan spuiten, zit je op deze pagina goed. Op deze pagina vertel ik je waarom veel mensen voor latex spuiten kiezen, welke verf ik gebruik, welke apparatuur en wat de kosten zijn voor latex spuiter hoofddorp.

Maar voordat ik je deze informatie onthul, wil ik je eerst even laten zien hoe strak en mooi spuitwerk is. Zie hieronder diverse spuitwerkproject foto’s:

Latex spuiter Hoofddorp laten komen

Veel mensen die hun woning opgeleverd krijgen of hun woning hebben laten stuccen kiezen voor een latex spuiter. De reden waarom ze voor een latex spuiter kiezen is omdat een latex spuiter latex strak op de wanden kan spuiten. Zichtbare banen of strepen zijn na de spuitwerk opdracht verleden tijd! Daarnaast zijn de kosten voor het laten spuiten ook altijd voordeliger dan wanneer je alles laat witten met de roller of kwast.

Vaak kunnen de kosten tot wel 40% goedkoper uitpakken! Er zijn namelijk minder arbeidsuren nodig om de opdracht met succes af te ronden. Bij het spuiten van een eensgezinswoning moet je ongeveer aan 3 dagen denken. Daarna kun je weer terecht in de woning of bedrijfspand.

latex spuiter hoofddorp

Goede latexverf

Wij willen het beste eindresultaat opleveren voor de klant. Om dat te bereiken maken wij gebruik van uitstekende goede kwaliteit latexverf. De latexverf die wij gebruiken in woningen is van Sigma. Omdat de wanden goed reinigbaar moeten zijn gebruiken we schrobklasse 1 latexverf. In bedrijfspanden maken we meestal gebruik van schrobklasse 2, omdat er voor de wanden namelijk vaak stellingen komen te staan.

sigma superlatex

Professioneel apparatuur

Om het beste resultaat te krijgen met spuitwerk, hebben we geinvesteerd in top apparatuur. Graco spuitmachines zijn de machines waarmee wij je wanden en plafonds strak kunnen opleveren. De Graco St Max is de machine waar wij vaak mee werken. Deze machine is ideaal wanneer er niet meer dan 300 vierkante meter op een dag gespoten hoeft te worden.

Zodra we de opdracht krijgen om meer dan 300 vierkante meter te spuiten, dan maken we gebruik van een zwaardere machine. De Graco Mark V of Mark X.

Ervaringen:

Door op 1 van de plaatjes hieronder te klikken, kun je verschillende ervaringen lezen:

Is er gestuukt?

Wanneer de stukadoor is geweest om bijvoorbeeld je woonkamer of gehele huis te stuccen, dan spuiten we altijd eerst een kwaliteit voorstrijk laag. Nadat de voorstrijk laag goed droog is kitten we alle hoeken en naden die openingen vertonen netjes strak dicht.

Het kitten gebeurt met een professionele kitpistool, zodat we snelle kitlijnen kunnen trekken en snel/vakkundig de hoeken/naden dicht kunnen strijken.

Wij hebben diverse kitten geprobeerd en zijn erg tevreden met de anti crack kit van Den brave. Deze kit is veel elastischer dan een normale acrylaatkit!

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Latex spuiter Hoofddorp Kosten

Je hebt bij ons de keuze uit 2 verschillende pakketten. Kies je voor pakket 1 dan doen wij de totale spuitopdracht van a tot z. Afplakken, kitten, deuken repareren etc. Pakket 1 is dan ook het duurste pakket dat je kan afnemen. Wil je geld besparen en ben je handig? Dan kun je pakket 2 kiezen. Je doet dan zelf de voorbereidende werkzaamheden en wij komen alleen voor latex spuiten.

=> Klik op deze link om te kosten te bekijken.

Scroll naar boven