Latex Spuiter Berkel En Rodenrijs? Vanaf 3 euro per m2:

Een goede latex spuiter vinden in de omgeving Berkel en Rodenrijs kan soms best een uitdaging zijn, gelukkig ben je terecht gekomen bij ons! Wij hebben jarenlange ervaring en hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij super strakke wandjes of plafonds zal krijgen.

Wij gebruiken de techniek van het verf spuiten al jarenlang en hierdoor zijn wij inmiddels erg ervaren in ons vakgebied.
Niet alleen onze ervaring zorgt voor de mooie gladde eindresultaten maar ook het feit dat wij uitstekende kwaliteit verf en goede kwaliteit apparatuur gebruiken.

Wil jij meer weten over onze verf en ons apparatuur? Lees dan snel door want hieronder vind je meer informatie over dit onderwerp:

Waarom kiezen voor spuiten in tegenover rollen van een muur?

Het spuiten van een muur zorgt ervoor dat je een hele mooie egale look krijgt. Deze look is vrij van strepen of banen op muur. De reden dat dit niet zomaar ontstaat is dat je de verf in de vorm van nevel aanbrengt op de muur.

De nevel heeft een groot bereik maar kan juist heel strak toegepast worden en uitermate goed verdeeld worden. Wanneer je deze nevel niet door een professional laat aanpassen kan het echter nog steeds fout gaan en kan je nog steeds druipers of vlekken krijgen op de muur.

Het rollen is zoals je je misschien kan herinneren een klus wat veel tijd in beslag neemt. Daarnaast is het sauzen van het plafond ook een vervelend klusje. Echter kost het spuiten van het plafond veel minder energie en kost het ook nog eens een stuk minder tijd! Dus samengevoegd met het bovengenoemde is het niet heel gek dat steeds meer mensen overstappen van regulier schilderen naar schilderen met een verfspuit.

latex spuiter berkel en rodenrijs

De kwaliteit van latex spuiter Berkel en Rodenrijs

Wij vinden kwaliteit ontzettend belangrijk! Een van de redenen hiervoor is dat wij jou graag met een goed gevoel achter laten. Wij gaan dan ook niet weg tot we er zeker van zijn dat jij tevreden bent over de klus. Het is zelfs zo dat wij 5 jaar garantie bieden op ons schilderwerk mits het in normale omstandigheden kapot is gegaan, wij komen dan bij jou terug om het verfwerk te herstellen.

De verf die wij gebruiken om de kwaliteit te waarborgen is Sigma latexverf en Sigma lak. Ook gebruiken we de voorstrijk van het merk Sigma omdat we hier nou eenmaal ontzettend tevreden over zijn. We zijn bij dit merk uitgekomen nadat we veel andere merken hadden geprobeerd die allemaal net niet voldeden aan onze verwachting.

Onze verfspuit is van het merk Graco, dit merk wordt op professioneel niveau gebruikt en geeft een goed resultaat wat helpt om de kwaliteit te bieden die wij wensen voor onze klanten.

sigma superlatex

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Welke stappen nemen wij voor dat we spuiten?

Als latex spuiter Berkel en Rodenrijs kunnen wij niet direct starten met de klus want er moet uiteraard eerst afgeplakt, afgedekt en gekit worden. Wanneer de muren gestuukt zijn moet er eerst gespoten worden met voorstrijk om zo de zuigkracht uit de muur te halen. Er zijn dus nog wel wat klussen die gebeuren moeten voordat wij kunnen beginnen met onze expertise.

Wanneer jij gekozen hebt voor het tweede pakket doe jij de taken vooraf zelf. Als de voorstrijk dan gedaan is beginnen wij met spuiten, we kijken altijd per klus hoeveel lagen latex verf je nodig bent en zorgen ervoor dat de muren altijd mooi egaal zijn.

Na afloop ruimen wij alle rommel weer op zodat jij de ruimte precies terugkrijgt zoals hij was maar dan met nieuw geschilderde wanden of plafonds. Bij het andere pakket regel jij het opruimen zelf.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven