Latex Spuiter Purmerend? Vanaf 3 euro per m2:

Zoek je latex spuiter Purmerend? Wij spuiten graag al jouw wanden en plafonds en zijn eventueel snel beschikbaar om dit uit te voeren. Latex spuiten is ontzettend populair geworden de laatse paar jaar.

Zeker voor net opgeleverde nieuwbouwwoningen die netjes strak gestuct zijn. Door gebruik te maken van een professioneel latexspuitmachine, is het mogelijk om wanden en plafonds strak te spuiten met nevel!

Op deze pagina ga ik je alles vertellen over hoe wij te werk gaan, welke verf wij bij het spuiten gebruiken en wat de kosten per vierkante meter ongeveer zijn. De kosten kunnen al snel 30 tot 40% goedkoper uitpakken als je alles laat spuiten ipv rollen, dit komt omdat het spuiten erg snel gaat.

De stappen

Voordat er gespoten kan worden, moeten eerst alle onderdelen waar geen nevel op mag komen, netjes afgeplakt worden. Ramen, deuren, trappen en eventueel vloeren. Dit moet erg goed gebeuren, want we willen na het spuiten niet boenen! Als eerst starten we dus met de afplakwerkzaamheden.

Zodra alles netjes is afgeplakt, start latex spuiter Purmerend met de spuitwerkzaamheden. Is je woning netjes strak gestuukt? Dan spuiten we altijd eerst een strakke laag voorstrijk. Dit doen we om de zuigkracht uit de muur te verwijderen.

Als de voorstrijk laag droog is, starten we met de kitwerkzaamheden. Alle hoeken en naden van de wanden en plafonds kitten we strak, zodat het eindresultaat echt strak is!

De volgende dag gaat het echt beginnen. We spuiten de woning netjes af met 2 lagen kwaliteit latex. Straks meer over welke latexverf er gebruikt wordt.

Zodra de spuitwerkzaamheden zijn gedaan ruimt latex spuiter Purmerend alles netjes op en monteert alle schakelaren/ stopcontacten weer. Dit is onze all in pakket. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf alle voorbereidende taken op je te nemen. De prijs is dan ook weer een stuk goedkoper.

Kwaliteit materiaal

Kwaliteit is voor latex spuiter Purmerend erg belangrijk! Dus maken we alleen gebruik van professioneel latexverf en apparatuur. Onze machines hebben duizenden euro’s gekost, maar het is het allemaal waard! De latexverf waar wij vaak mee spuiten is van het merk Sigma. In woningen spuiten we altijd met een goede reinigbare schrobklasse nummer 1 verf. Deze verf is aan de dure kant, maar de moeite waard!

sigma superlatex

Ervaringen:

Prijzen per vierkante meter

Zoals ik een aantal regels vertelde kan je latex spuiter Purmerend alles laten uitvoeren of zelf voorbereidende taken doen. Als je even op de link hieronder klikt, kun je de tarieven per pakket bekijken en een keuze maken:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven