Latex Spuiter Zeist? Snel beschikbaar:

latex spuiter kevinBen je opzoek naar latex spuiter Zeist? Zo ja, dan ben je op deze pagina goed en ga ik je meer vertellen over onze spuitwerk diensten. Het spuiten van wanden en plafonds geeft een erg mooi eindresultaat. Daarnaast gaat het spuiten ook erg snel en kunnen de kosten al snel een stuk voordeliger uitpakken dan rollen en kwasten.

A Kwaliteit Latexverf

Latex spuiter Zeist gebruikt altijd a kwaliteit latexverf van Sigma. We hebben verschillende verfproducten getest, maar met Sigma werken wij het beste. Om ervoor te zorgen dat de muren na het spuiten eventueel gereinigd kunnen worden, maken we gebruik van schrobklasse 1 verf. De Sigma Sigmatex Superlatex, om precies te zijn. Een dure verf, maar absoluut waard.

Hoeken en overige openstaande naden worden gekit met een goede kwaliteit kit van het merk Progold. De noncrack kit van progold gebruiken wij om er zo zeker van te zijn dat de naden niet gaan scheuren.

sigma superlatex

Kwaliteit apparatuur

Het spuiten doen we met een professionele spuitapparaat van het merk Graco. Graco is de leider op het gebied van diverse latexspuitmachines en andere machines. Dat is niet zo gek, want het spuitwerk ziet er erg mooi uit. Het schuren van plafonds en muren doen we overigens met een Festool schuurmachine. Let wel op, het schuren is niet standaard bij een pakket inbegrepen.

1500M2 Spuitwerk in bedrijfshal:

YouTube player

Houten plafond:

YouTube player

Ervaringen:

Klik op één van de plaatjes hieronder om de ervaringen in het groot te lezen:

Werkwijze en prijzen:

Voordat latex spuiter Zeist bij je op locatie komt spuiten is het belangrijk dat het contactformulier goed wordt ingevuld. Daarna komen wij met een duidelijke offerte en kunnen we een datum inplannen voor de werkzaamheden. Indien je zelf een hoop kan, is pakket 2 ideaal. Je zorgt dan zelf voor diverse voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken, stopcontacten demonteren, gipsrestjes schuren etc. Pakket 2 is dan ook een stuk voordeliger dan pakket 1.

Bij pakket 1 voeren wij de gehele spuitopdracht uit. Afplakken, voorstrijk spuiten indien nodig, hoeken kitten en 2 lagen latex spuiten. Dit pakket is onze duurste pakket. Via de link hieronder kun je de prijzen per pakket inzien:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven