Latex Spuiter Alphen aan den Rijn? V.A 3 Euro Per M2 Incl Latex:

Latex spuiter alphen aan den rijn? Wij spuiten graag jouw net opgeleverde woning of wanden en plafonds in je bedrijfspand. Hieronder kun je lezen waarom een latex spuiter in alphen aan den rijn slim is om in te huren, welke verf wij gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het latex spuiten.

Voordat ik met het artikel start, wil ik je eerst een aantal foto’s laten zien van recente spuitwerk opdrachten:

Waarom latex spuiter inhuren?

De reden waarom mensen opzoek gaan naar latex spuiter Alphen aan den Rijn heeft te maken met het feit dat latex spuiten vele voordelen heeft ten opzichte van rollen en kasten.

Geen banen. Doordat je met professioneel spuitapparatuur werkt, kun je strakke banen latex op de wanden en plafonds spuiten. Vergeet dus de zichtbare banen nadat een schilder alles heeft gerold met de hand.

Goedkoper dan oude manier. Om een wand te spuiten is de latex spuiter Alphen aan den Rijn veel sneller klaar dan alles rollen. De kosten kunnen vaak 40% goedkoper uitpakken, wanneer je alles laat spuiten. Wanneer je voor pakket 2 kiest, dan worden de kosten voor het latex spuiten nog voordeliger! Straks meer over de kosten per pakket.

Snel in pand terecht. Vaak kan de latex spuiter in een aantal dagen een hele woning of pand spuiten. Afplakken is vaak het meeste werk dat vooraf goed gedaan moet worden.

latex spuiter

Kwaliteit verf

Bij elke spuitopdracht maken we gebruik van kwaliteit latexverf. De latexverf waar wij vaak mee werken is de verf van Sigma. Sigma Superlatex Matt Schrobklasse 1 is de latexverf waar wij vaak wanden en plafonds mee spuiten.

Zodra we de mogelijkheid krijgen om de wanden in een bedrijfspand te spuiten, spuiten we vaak in overleg met schrobklasse 2 latexverf. Dit is een goedkopere latexverf dan schrobklasse 1.

De reden waarom we in bedrijfspanden vaak met schrobklasse 2 spuiten is, omdat er vaak stellingen voor de wanden komen te staan. Op plaatsen waar mensen vaak zitten, zoals kantoren en lunchruimtes werken we wel weer met een schrobklasse 1 latexverf!

Sigma Superlatex

Kitten van openstaande naden/hoeken

Om een zo’n strak mogelijk resultaat te krijgen, kitten we alle hoeken en naden die openstaan. De latex specialist gaat met een professionele kit en kitspuit alle hoeken langs. Het kitten doen we met een elastische kit die absoluut niet scheurt. De anti crack kit van Den Brave of Progold is waar wij het liefste mee werken.

Om ervoor te zorgen dat de kit altijd goed hecht en blijft hechten, kitten we altijd pas nadat er een kwalitatieve voorstrijk laag is gespoten. Zit er al een laag latex op, dan starten we direct met kitten alvorens er gespoten word met latex.

Muren super strak gestuukt?

Is de stukadoor met zijn magische spatel langs geweest en heeft hij alle muren en plafonds strak gestuukt? Dan zal het eindresultaat nog strakker zijn! Maar voordat we pas 2 kwaliteit Sigma latex lagen kunnen aanbrengen, moet er eerst een laag voorstrijk machinaal worden gespoten op de gestuukte wanden en eventueel plafonds.

Wanneer we dit niet doen, zal de latex minder goed hechten en zelfs dus loslaten na verloop van tijd. Wij spuiten dus eerst 100% voorstrijk en later 100% latex verf van Sigma. Wij mengen GEEN voorstrijkmiddel met latex.

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuitwerk wanden in bedrijfspand:

YouTube player

Binnen en Buitenschilderwerk

Onze focus ligt vooral op het spuiten van wanden en plafonds, maar als er tijd vrij is in de agenda kunnen we ook buiten en binnen schilderwerk uitvoeren. Binnen kunnen we kozijnen, deuren, trappen etc lakken met Sigma Nova lak. Dit is een watergedragen lak en laat geen erg dampen achter. Tevens is het mogelijk om houtwerk binnen te spuiten.

Houtwerk buiten gronden we met Sigma S2u Allure primer en gloss(hoogglans) Om het houtwerk goed strak te krijgen maken we gebruik van professionele schuurmachines van het merk Festool. Het schuren gebeurt met professioneel schuurpapier waar geen zandkorrels op zit, maar aluminium korrels.

Groot verschil om tot een mooi eindresultaat te komen! Omdat we geen stof van het schuren op de kozijnen, deuren etc willen hebben, maken we ook gebruik van professionele stofzuigers.

Ervaringen:

Kosten spuitwerk

Op deze site bieden wij 2 verschillende opties aan. Bij optie 1 oftewel pakket 1 voert latex spuiter Alphen aan den Rijn al het werk uit. Pakket 1 kan je zien als een all in pakket. Werkzaamheden zoals, afplakken, kitten, deuken repareren en latex spuiten. De kosten voor pakket 1 zijn dan ook een stuk duurder dan kosten voor pakket 2.

Is er niet veel af te plakken? Dan heb je de mogelijkheid om de afplakwerkzaamheden zelf te doen. Daarnaast demonteer je zelf de schakelaars en ruim je alles op nadat de spuitopdracht klaar is. Omdat je zelf alle voorbereidende werkzaamheden doet zijn de kosten voor pakket 2 een stuk lager.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven