Latex spuiter alphen aan den rijn? Wij spuiten graag jouw net opgeleverde woning of wanden en plafonds in je bedrijfspand. Hieronder kun je lezen waarom een latex spuiter in alphen aan den rijn slim is om in te huren, welke verf wij gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het latex spuiten.

Voordat ik met het artikel start, wil ik je eerst een aantal foto’s laten zien van recente spuitwerk opdrachten:

Waarom latex spuiter inhuren?

De reden waarom mensen opzoek gaan naar latex spuiter alphen aan den rijn heeft te maken met het feit dat latex spuiten vele voordelen heeft ten opzichte van rollen en kasten.

Geen banen.

Doordat je met professioneel spuitapparatuur werkt, kun je strakke banen latex op de wanden en plafonds spuiten. Vergeet dus de zichtbare banen nadat een schilder alles heeft gerold met de hand.

Goedkoper dan oude manier

Om een wand de spuiten is de latex spuiter alphen aan den rijn veel sneller klaar dan alles rollen. De kosten kunnen vaak 40% goedkoper uitpakken, wanneer je alles laat spuiten.

Snel in pand terecht

Vaak kan de latex spuiter in een aantal dagen een hele woning of pand spuiten. Afplakken is vaak het meeste werk dat vooraf goed gedaan moet worden.

Kwaliteit verf

Bij elke spuitopdracht maken we gebruik van kwaliteit latexverf. De latexverf waar wij vaak mee werken is de verf van Sigma. Sigma Superlatex Matt Schrobklasse 1 is de latexverf waar wij vaak wanden en plafonds mee spuiten.

Zodra we de mogelijkheid krijgen om de wanden in een bedrijfspand te spuiten, spuiten we vaak in overleg met schrobklasse 2 latexverf. Dit is een goedkopere latexverf dan schrobklasse 1.

De reden waarom we in bedrijfspanden vaak met schrobklasse 2 spuiten is, omdat er vaak stellingen voor de wanden komen te staan. Op plaatsen waar mensen vaak zitten, zoals kantoren en lunchruimtes werken we wel weer met een schrobklasse 1 latexverf!

Sigma Superlatex

Kosten spuitwerk

Op deze site bieden wij 2 verschillende opties aan. Bij optie 1 oftewel pakket 1 voert de latex spuiter alphen aan den rijn al het werk uit. Pakket 1 kan je zien als een all in pakket. Werkzaamheden zoals, afplakken, kitten, deuken repareren en latex spuiten. De kosten voor pakket 1 zijn dan ook een stuk duurder dan kosten voor pakket 2.

Is er niet veel af te plakken? Dan heb je de mogelijkheid om de afplakwerkzaamheden zelf te doen. Daarnaast demonteer je zelf de schakelaars en ruim je alles op nadat de spuitopdracht klaar is. Omdat je zelf alle voorbereidende werkzaamheden doet zijn de kosten voor pakket 2 een stuk lager.

=> Klik hier om de kosten voor het spuitwerk te zien.

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond Laten SpuitenMuren Laten SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenStucwerk SpuitenAirless SpuiterSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleidAlblasserdamAlphen aan den RijnBarendrechtBodegravenCapelle aan den IjsselDelftDordrechtHarmelenHellevoetsluisHilversumKatwijkLeiden LeiderdorpMaarssennieuwegeinNijkerkOegstgeestVinkeveenWateringen Roelofarendsveen Rotterdam Ter Aar Zoetermeer Zoeterwoude Aalsmeer Amstelveen Amsterdam Haarlem Heemstede Hoofddorp Kudelstaart Nieuw-Vennep Purmerend ZandvoortAmersfoortBilthovenHoutenMontfoortNieuwegeinUtrechtWoerdenAlmereDrontenLelystadZeewoldeBredaOosterhoutRoosendaalTilburgWaalwijkZeistApeldoornBarneveldBussumGorinchemHarderwijkPuttenSoestZaandamZwijndrechtKamerikBleiswijkNieuwerkerk aan den ijsselVoorschotenBerkel en RodenrijsBunnikDe MeernSassenheimZevenhuizen