Muren Spuiten? Snel Beschikbaar Voor Muren Spuitwerk:

muren spuitwerkOf je nu bezig bent met bouwen of verbouwen van je bestaande woning, of aan het nadenken bent over de look van je nieuwe woning die je binnenkort gaat kopen, het verven van de muren is iets wat ongetwijfeld op je to-do lijst komt te staan.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun muren te laten spuiten. Het spuiten van de muren heeft meerdere voordelen ten opzichte van het traditioneel schilderen, en daardoor is deze manier de laatste jaren erg populair. De belangrijkste voordelen van muren spuiten zijn onder andere de snelheid, de prijs en het resultaat.

Sneller dan schilderen

Misschien wel het allergrootste voordeel van muren spuiten in plaats van schilderen is de snelheid waarmee de klus kan worden uitgevoerd. Schilderen is namelijk een erg tijdrovende klus. Met name de grote oppervlaktes kunnen met een spuit veel sneller afgewerkt worden dan met een kwast of roller.

Muur spuiten goedkoper

In veel gevallen is het spuiten van een muur ook goedkoper dan wanneer het door een schilder wordt gedaan. Dit komt met name omdat de tijd die in een klus gaat zitten veel minder is dan wanneer een schilder alles moet doen.

Zo is het bijvoorbeeld in veel gevallen mogelijk dat een nieuwbouwwoning in één dag helemaal gespoten wordt, terwijl een schilder hier meer tijd voor nodig heeft. Deze snelheid van werken zie je dan ook terug in de totaalprijs.

Prachtig resultaat

Vrijwel iedereen is erg te spreken over het resultaat van de muren nadat deze gespoten zijn. Met het spuiten van de muur krijg je een helemaal egale muur, zonder dat je hier banen of strepen op kunt zien. Ook minimaliseer je hiermee de kans op kleurverschillen.

Naast de snelheid en de lagere kosten is het eindresultaat natuurlijk ook een belangrijke factor. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen hun muren laten spuiten.

Latex spuiten

Veel mensen kiezen voor latex muurverf om die op hun muur of plafonds te laten spuiten. Het spuiten van latex muurverf wordt gedaan met een speciaal spuitapparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat de latex muurverf onder hoge druk op de muur of plafond wordt gespoten.

Op deze manier komt de verf op een hele fijne en nette manier op de wand. Mede hierdoor krijg je een enorm strak resultaat. Groot voordeel van deze manier van verf aanbrengen is dat het op allerlei plekken gebruikt kan worden, dus zowel op muren als op plafonds.

Geschikte muren voor verf spuiten

Om het beste resultaat te krijgen, is het belangrijk dat je de muren en plafonds geschikt maakt om te laten spuiten. Latex verf heeft namelijk het mooiste resultaat wanneer de ondergrond egaal en glad is. Een scheur, een kras of een deuk zal dus eerst weggewerkt moeten worden om te zorgen dat je het mooiste resultaat krijgt.

Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld eerst een stuclaag aan te brengen. Nieuwbouwwoningen hebben vaak nieuwere en dus betere muren om te spuiten. Bij oudere huizen is de kans op scheuren in de muur wat groter.

Voorbereiding voor verf spuiten

Voordat je een professional op het gebied van verf spuiten inhuurt, is het aan te raden om de ruimte alvast goed voor te bereiden op de klus. Dat houdt in dat alle meubels alvast weggezet kunnen worden in een andere ruimte.

Hiermee geef je de professional alle ruimte die hij nodig heeft en kunnen meubels ook niet beschadigd raken. Dit geldt niet alleen voor meubels, maar ook voor allerlei andere dingen die in de ruimte aanwezig zijn, maar wel eenvoudig verplaatst kunnen worden.

=> Klik op deze link om meer te weten te komen over mijn muren spuitwerk

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkTrap laten spuiten?
Deuren SpuitenPlafond SpuitenMuren SpuitenVerf SpuiterPrijzen Latex Spuiten
SitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleid