Muren Spuiten? Snel Beschikbaar - Offerte Aanvragen:

Muren Spuiten? Snel Beschikbaar Voor Muren Spuitwerk:

Of je nu bezig bent met bouwen of verbouwen van je bestaande woning, of aan het nadenken bent over de look van je nieuwe woning die je binnenkort gaat kopen, zelf muren spuiten of laten spuiten is iets wat ongetwijfeld op je to-do lijst komt te staan.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun muren te laten spuiten.

Het spuiten van de muren heeft meerdere voordelen ten opzichte van het traditioneel schilderen, en daardoor is deze manier de laatste jaren erg populair.

De belangrijkste voordelen van muren spuiten zijn onder andere de snelheid, de prijs en het resultaat.

muren spuitwerk

Sneller dan schilderen

Misschien wel het allergrootste voordeel van muren spuiten in plaats van schilderen is de snelheid waarmee de klus kan worden uitgevoerd. Schilderen is namelijk een erg tijdrovende klus.

Met name de grote oppervlaktes kunnen met een spuit veel sneller afgewerkt worden dan met een kwast of roller.

Muur spuiten goedkoper

In veel gevallen is het spuiten van een muur ook goedkoper dan wanneer alles op de ouwe manier wordt gedaan. Zoals witten met de kwast of roller. Dit komt met name omdat de tijd die in een spuitklus gaat zitten veel minder is dan wanneer alles gewit moet worden.

Zo is het bijvoorbeeld in veel gevallen mogelijk dat een nieuwbouwwoning in één dag helemaal gespoten wordt, terwijl een schilder hier meer tijd voor nodig heeft. Deze snelheid van werken zie je dan ook terug in de totaalprijs.

Daarnaast kunt u ook veel goedkoper muren spuitwerk laten uitvoeren als u zelf handig bent. Handig met afplakken/afdekken, demonteren van lampen/stopcontacten etc.

U kunt dan kiezen voor pakket nummer 2. Dit pakket is veel voordeliger dan pakket 1. Omdat wij minder arbeidsuren kwijt zijn.

Later heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken.

Prachtig resultaat

Vrijwel iedereen is erg te spreken over het resultaat van de muren nadat deze gespoten zijn. Met het spuiten van de muur krijg je een helemaal egale muur, zonder dat je hier banen of strepen op kunt zien. Ook minimaliseer je hiermee de kans op kleurverschillen.

Naast de snelheid en de lagere kosten is het eindresultaat natuurlijk ook een belangrijke factor. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen hun muren laten spuiten.

Latex spuiten

Veel mensen kiezen voor latex muurverf om die op hun muur of plafonds te laten spuiten.

Het spuiten van latex muurverf wordt gedaan met een speciaal spuitapparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat de latex muurverf onder hoge druk op de muur of plafond wordt gespoten.

Op deze manier komt de verf op een hele fijne en nette manier op de wand. Mede hierdoor krijg je een enorm strak resultaat. Groot voordeel van deze manier van verf aanbrengen is dat het op allerlei plekken gebruikt kan worden, dus zowel op muren als op plafonds.

Om de beste kwaliteit te garanderen voor muren spuitwerk en ander spuitwerk gebruiken wij professionele spuitmachines.

Aangezien Graco (Amerikaans bedrijf) de leiding heeft in deze professionele spuitmachines en de machines echt professioneel spuitwerk leveren hebben wij dan ook voor Graco gekozen.

Voor het latex spuiten van muren en plafonds gebruiken wij de Graco St Max 595 Pc Pro. Ook spuiten wij houtwerk. Als de opdracht voor het spuiten van houtwerk niet zo groot is gebruiken we een handpistool.

De Graco Ultra Handheld.

graco st max 595 pc pro latex spuitmachineGraco Ultra Handheld

Geschikte muren voor verf spuiten

Om het beste resultaat te krijgen, is het belangrijk dat je de muren en plafonds geschikt maakt om te laten spuiten. Latex verf heeft namelijk het mooiste resultaat wanneer de ondergrond egaal en glad is.

Een scheur, een kras of een deuk zal dus eerst weggewerkt moeten worden om te zorgen dat je het mooiste resultaat krijgt.

Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld eerst een stuclaag aan te brengen. Nieuwbouwwoningen hebben vaak nieuwere en dus betere muren om te spuiten. Bij oudere huizen is de kans op scheuren in de muur wat groter.

Muren spuiten kosten:

Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verschillende spuitpakketten voor het muren spuiten. Kies je voor pakket 1 dan kies je voor een pakket waarin wij alles van a tot z voor je uitvoeren. Wij plakken bijvoorbeeld alles wat niet gespoten hoeft te worden netjes af, kitten alle openstaande hoeken en naden met een goede acrylaatkit en we spuiten 2 kwaliteit latex lagen.

Pakket 1 is dan ook een duurder pakket dan pakket 2. Pakket 2 is ideaal als je zelf 2 rechterhanden hebt en dus handig bent in het afplakken/afdekken, stopcontacten kan demonteren en weer monteren en alle hoeken en naden kitten.

Tarieven muren spuitwerk:

Bij pakket 1 start de vanaf prijs bij 7 euro per vierkante meter inclusief latex. Het starttarief bij pakket 2 begint bij 4 euro per vierkante met inclusief kwaleit latex.

=> Klik op deze link voor alle prijzen

Rekening houden met extra kosten:

Zijn uw muren gestuct? Heeft u last van nicotine aanslag of wilt u meerdere kleuren? Houd dan rekening met extra koste boven de standaard vanaf prijs per M2.

Wanneer uw muren namelijk gestuct zijn moet er eerst een voorstrijk laag gespoten worden. De kosten voor het voorstrijken en de verf komt er dan ook nog bij. Bij het overspuiten van nicotine wanden of plafonds moet weer een duurdere verf gebruikt worden.

Zodra u gestucte muren heeft, meerdere kleuren wilt of last heeft van nicotine aanslag houdt rekening met extra kosten.

Voorbereiding voor verf spuiten

Voordat je een professional op het gebied van verf spuiten inhuurt, is het aan te raden om de ruimte alvast goed voor te bereiden op de klus. Dat houdt in dat alle meubels alvast weggezet kunnen worden in een andere ruimte.

Hiermee geef je de professional alle ruimte die hij nodig heeft en kunnen meubels ook niet beschadigd raken.

Dit geldt niet alleen voor meubels, maar ook voor allerlei andere dingen die in de ruimte aanwezig zijn, maar wel eenvoudig verplaatst kunnen worden.

=> Klik op deze link voor alle tarieven

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond SpuitenMuren SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleid