Spuitwerk Uitbesteden? Wij kunnen je wanden en plafonds voorzien van een kwaliteit latexlaag

Welkom! Voor kwalitatief spuitwerk van wanden en plafonds zit u op deze website perfect! Ik ben kevin de latex spuiter en spuit graag met veel plezier de vierkante meters van je woning of bedrijfspand.

Op deze pagina wil ik je informeren over mijn spuitwerk. Wat latex spuiten exact is, de verschillende werkzaamheden, welke machines’s ik gebruik om het beste eindresultaat te bereiken en wat ongeveer de kosten zijn per vierkante meter.

Wat is spuitwerk?

Spuitwerk is een uitstekende oplossing voor het strak afwerken van je wanden en plafonds. Door gebruik te maken van een professionele spuitmachine kun je strakke banen latex spuiten.

Wij maken gebruik van airless spuitapparatuur, dat houdt in dat er bij het spuiten geen lucht wordt gebruikt. De latexverf word met hogedruk door een piepklein gaatje geperst. Doordat de verf door een kleine opening wordt geperst onstaat er nevel en met deze nevel kun je dus strakke banen latex op de muren spuiten.

Spuitwerk geeft het mooiste resultaat op net gestucte wanden en of plafonds. Latex spuiten is ook vaak een stuk mooier dan rollen en daarnaast is het inschakelen van een latex spuiter meestal ook een stuk goedkoper.

Graco Spuitmachines

Wij maken gebruik van de beste machines, dit omdat wij het beste eindresultaat aan onze klanten willen geven. De machines waar wij mee werken zijn van het amerikaanse bedrijf Graco. Graco is de marktleider op het gebied van spuitmachines en de reden waarom zij dit zijn is zeker op te merken aan het eindresultaat.

De machine waar wij veel latex spuitwerk mee uitvoeren is de Graco St Max 2 595 Pc Pro. Een dure machine, maar zeker het investeren waard geweest. Naast het spuiten van wanden, spuiten wij af en toe ook klein houtwerk. Zoals deuren, kasten etc. Hiervoor gebruiken we de Graco Ultra Handheld.

graco st max 595 pc pro latex spuitmachineGraco Ultra Handheld

Diverse Werkzaamheden

Hieronder de verschillende werkzaamheden die wij voor je kunnen uitvoeren. Zoals afplakken, latex spuiten, houtwerk spuiten etc.

Afplakken

Wanneer wij bij jou spuitwerk komen uitvoeren zullen wij eerst diverse afplakwerkzaamheden uitvoeren. Tenzij je kiest voor pakket 2, dan doe je dit zelf. Alle niet te spuiten onderdelen zoals kozijnen, deuren etc worden goed afgeplakt/afgedekt. Aan het einde word er nog een keer een check gedaan of alles echt goed dicht zit met folie of maskeerpapier.

Voorstrijk spuiten

Als je wanden en plafonds gestuct zijn, spuiten wij na het afplakken eerst een laag voorstrijk. Voorstrijk is een laag dat ervoor zorgt dat de zuigkracht bij de volgende laag een stuk minder wordt.

Kitten

Alle hoeken en naden worden goed door ons gekit om een strakker eindresultaat te krijgen. Het kitten doen wij met een kwalitatieve acrylaatkit om te voorkomen dat het later gaat scheuren. De non crack kit van Progold gebruiken wij hiervoor.

Latex spuiten

Zodra alle voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd zijn starten we met het latex spuiten. Op de muren en plafonds worden 2 lagen latex gespoten. Eerst spuiten we de eerste laag en als het droog is de tweede laag.

Houtwerk spuiten

Zodra wij houtwerk spuiten schuren we eerst alle houtdelen. Het schuren doen we om ervoor te zorgen dat de gespoten verf goed hecht. Als de schuurwerkzaamheden klaar zijn wordt alles gespoten. Het spuiten van hout doen we met de Sigma Nova Spray. Een kwalitatieve houtspray.

De latexverf

Spuitwerk uitvoeren doen we met kwaliteit latex van Sigma. Voor woningen gebruiken wij altijd Sigma Superlatex schrobklasse 1. Deze latex is erg goed reinigbaar. Zodra we een magazijn gaan spuiten gebruiken we meestal een sigma latexverf van schrobklasse 2.

De kosten

Wij bieden 2 verschillende soorten pakketten aan. Pakket 1 is onze all in pakket en doen wij alle werkzaamheden. Van afplakken tot latex spuiten. Bij pakket 2 doe je zelf alle voorbereidende zaken. Zaken zoals afplakken, kitten, stopcontacten demonteren/monteren en aan het einde alles opruimen.

Klik op deze link voor een duidelijke kostenplaatje

Scroll naar boven