Latex spuiter Zaandam helpt je bij al je spuitklussen

Waarom nog ouderwets schilderen met roller en kwast als je ook een latex spuiter Zaandam in kan huren? Steeds meer mensen kiezen voor latex spuiten omdat dat een hele fijne manier van werken is.

Al jouw wanden en plafonds zijn in korte tijd voorzien van een nieuwe laag verf, de kosten zijn veel lager dan schilderen en het eindresultaat is verbluffend mooi. Of je nu in een nieuwbouwwoning gaat wonen, of je oude woning een make over wil geven, je doet er goed aan door te kiezen voor een latex spuiter.

Voordelen latex spuiten

Wij merken dat de vraag naar een latex spuiter Zaandam steeds groter wordt. Wij zien zelf de voordelen van latex spuiten, en ook onze klanten zien dat! Wij kunnen de klus vaak veel sneller afronden dan een schilder, en daarmee zijn onze kosten ook een stuk lager. Bovendien zorgen wij voor een sprankelend eindresultaat. Bij latex spuiten zie je namelijk geen banen of strepen als de verf is is opgedroogd.

Wij werken met de beste materialen

Ons doel is om jouw muren en wanden te voorzien van een prachtige laag verf. Dat doen we door te werken met de beste merken die er zijn. Zo gebruiken we alleen de verfspuit van het hoogwaardige merk Graco, en spuiten we alleen met hoge kwaliteit latex.

De latex die wij gebruiken is Sigma Superlatex Schrobklasse 1. Bovendien hebben wij vele jaren ervaring met het werken met deze spullen, en ben jij op deze manier verzekerd van een prachtig resultaat.

sigma superlatex

Tarief latex spuiten in Zaandam

Ook voor klussen op korte termijn staat de latex spuiter Zaandam voor je klaar. Vooraf bespreken we met jou wat je wensen zijn, zodat we ons werk daar op kunnen aanpassen. Heb je graag dat wij alles voor je uit handen nemen? Kies dan voor pakket 1. In dit pakket doen wij alles voor je, van afplakken en spuiten tot kitten en opruimen.

In dat geval betaal je een tarief van 7 tot 9 euro per vierkante meter, afhankelijk van hoeveel vierkante meters je door ons wil laten spuiten. Ga je liever voor lagere kosten? Dan kies je pakket 2. In dat pakket doen wij alleen het spuitwerk, en hanteren we een tarief van 4 tot 6 euro per vierkante meter.

Meer weten? Mail of bel ons en wij geven je graag vrijblijvend advies over jouw spuitklus. Klik op de button hieronder om naar de prijzen pagina te bladeren:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven