Schilder Bleiswijk Nodig? Wij zijn snel beschikbaar:

schilder BleiswijkSchilder Bleiswijk gezocht? Wij kunnen snel terecht voor het binnen of buitenschilderwerk aan je woning. Zijn de muren en plafonds in je woning net strak gestuukt door de stukadoor? Zo ja, dan kan schildersbedrijf Bleiswijk ook eventueel kwaliteit latex komen spuiten. Straks meer hierover.

Hi! Welkom op deze pagina. Mijn naam is Kevin en ik ben al meer dan 16 jaar schilder. Ik houd van het schildersvak en deze liefde zal nooit meer weggaan. Het doet mij namelijk goed om houtwerk weer te laten glimmen! Eind 2004 ben ik na het behalen van mijn vmbo examen direct gestart met de schildersopleiding.

Na 2 jaar leren schilderen, lukte het om mijn schilders diploma te halen en was ik eindelijk een goede kwalitatieve gediplomeerde schilder. Sinds eind 2006 heb ik diverse schilder opdrachtgevers gehad en heb ik uiteindelijk in 2018 de stap genomen om schildersbedrijf Bleiswijk te starten.

Binnen schilderwerk:

Wij voeren dus ook binnen schilderwerk uit. Kozijnen, deuren, trappen etc laten lakken? Het is allemaal mogelijk. Wij kunnen zelfs houtwerk netjes strak spuiten met professionele spuitwerk machines. Het houtwerk binnen lakken doet schilder Bleiswijk met een verf op water basis. Buiten schilderen wij altijd met een terpentine gedragen verf. Straks meer over buitenschilderwerk.

De garantie die wij geven op binnen schilderwerk is maar liefst 5 jaar. Om deze garantie te kunnen garanderen werken we uitsluitend alleen met professionele verf en apparatuur. Zo schuren we voor een uitstekende hechting alleen met Festool schuurmachines en schuurpapier. In Festool schuurpapier zitten aluminium korrels en doordat deze schuurpapier uit deze korrels bestaat, word de hechting van het verf nog beter.

Het lakken binnen doen we altijd met Sigma S2u Allure Nova. Moet er houtwerk gegrond worden? Dan gronden wij dit weer met Sigma S2u Nova Primer.
Klik hier om een offerte aan te vragen via de contactpagina

Buitenschilderwerk:

Buiten maakt schildersbedrijf Bleiswijk alleen maar gebruik van een terpentine basis verf. Dit doen wij zodat de verf op het houtwerk lang van goede kwaliteit blijft! Sigma S2U Allure Gloss is de lak waar wij erg tevreden over zijn. Gloss staat voor hoogglans en altijd raden wij aan om hoogglans op het houtwerk te laten schilderen. Hoogglans verf is namelijk VEEL sterker dan zijdeglans verf.

Wil je beslist geen hoogglans verf? Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Je kan dan kiezen voor Sigma S2u Allure Satin. Heb je last van houtrot? Dan is dit geen enkel probleem voor schilder Bleiswijk. Wij kunnen het rotte gedeelte netjes weg steken, schuren, bijgronden en weer herstellen met een goede kwalitatieve 2 componenten plamuur.

Klik hier om contact op te nemen

Latex Spuiten van wanden en plafonds

Zijn de wanden en plafonds net in je woonkamer of zolder gestuukt? Of wil je gewoon de muren en plafonds in je muren laten pimpen door schildersbedrijf Bleiswijk? Geen enkel probleem. Wij beschikken over professioneel apparatuur en kunnen dit erg strak voor je uitvoeren.

Bij elke opdracht in woningen maken we ook weer gebruik van een goede latexverf. Deze latexverf is goed reinig baar en ook weer van het merk Sigma.

Je hebt de keuze bij ons om te kiezen uit 2 spuitwerk pakketten. Wil je zelf helemaal niks doen? Dan kun je kiezen voor pakket 1. Bij pakket 1 plakken wij alles af waar geen nevel op mag komen, kitten wij alle openstaande hoeken en spuiten we 2 lagen kwaliteit latex van Sigma.

Wanneer je zelf handig bent en kosten wilt besparen, dan is pakket optie 2 interessant voor jou! Door op de link hieronder te klikken kun je de kosten per vierkante meter per pakket bekijken:

Prijzen latex spuiten

Hoe wij te werk gaan:

Zodra je op de contactpagina alles hebt aangevinkt wat van toepassing is, dan komt schilder Bleiswijk langs om de klus te bekijken. We kijken hoeveel verflagen precies waar nodig zijn en of er houtrot aanwezig is. Tijdens het gesprek vertellen we verder hoe we te werk gaan en daarna gaan we naar huis. Thuis zal snel een offerte voor het schilderwerk gemaakt en verstuurd worden. Het is dan aan jou of wij de klus mogen komen uitvoeren.

Klik hier om een offerte aan te vragen via de contactpagina

Scroll naar boven