Latex Spuiter Leiderdorp? Vanaf 3 euro per m2:

Latex spuiter Leiderdorp? Je wilt het mooiste resultaat voor je net opgeleverde woning of de stukadoor heeft je wanden mooi glad gemaakt. Latex spuiten is de ideale oplossing! Op deze pagina ga ik je vertellen waarom latex spuiter zeker een goede keuze is, welke materialen en machines wij gebruiken en wat de kosten zijn.

latex spuiter

Waarom wanden laten spuiten?

Sinds ik latex spuit wil ik niet meer alles rollen en kwasten. Waarom? Omdat latex spuiten erg mooi en strak is. Daarnaast zijn de kosten ook veel lager en je hebt geen last van zichtbare banen aan het einde van de opdracht. Latex spuiten kan wel tot 40% goedkoper uitpakken! De reden waarom dat is, is dus omdat er minder arbeidsuren voor de spuitopdracht nodig zijn.

Kwaliteit verf

Om het mooiste en beste eindresultaat te krijgen, werken wij uitsluitend alleen met professioneel verf. Schrobklasse 1 latexverf is de verf die wij gebruiken van Sigma in woningen. Deze verf is goed te reinigen. Wij werken NIET met goedkope krijtlatex.

sigma superlatex

Rekbare kit

Zodra we voorstrijk hebben gespoten op net gestuukte wanden of als er openstaande naden zijn, kitten we altijd de hoeken strak dicht met een goede elastische rekbare kit. Zodat de kit en verf op de kit niet gaat scheuren! Wij hebben diverse kitten getest en hebben besloten om alleen nog maar met Den Brave anticrack kit of Progold noncrack kit te kitten.

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Kosten spuitwerk

De latex spuiter Leiderdorp kosten kunnen per project verschillen. Je hebt daar zelf grotendeels de keuze in. Wil je al het werk door ons laten doen? Zoals afplakken, stopcontacten demonteren en aan het einde weer monteren, hoeken strak kitten en latex spuiten dan betaal je meer dan bij pakket 2.

Heb je zelf 2 rechterhanden of is er niet veel af te plakken, dan is pakket 2 de ideale oplossing. Je plakt zelf af en doet de rest van de voorbereidende werkzaamheden. Omdat je zelf al het voorbereidende werk doet, is de prijs natuurlijk een stuk lager.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven