Latex Spuiter Deventer? Vanaf 3 euro per m2:

Voor professionele spuitwerkzaamheden ben je hier op het juiste adres aangekomen. Latex spuiter Deventer zet zich altijd in om het beste resultaat te behalen zodat jij tevreden bent over het project. Wij zijn gespecialiseerd in het Airless latex spuiten van muren en plafonds. Hieronder lees je meer over wat de voordelen zijn van het spuiten van latex verf maar ook wat de kosten en werkzaamheden kunnen zijn.

latex spuiter

Voordelen van latex spuiten

Als jij je muur wil voorzien van een nieuwe frisse look dan kan je ervoor kiezen om dit zelf te doen door een emmer verf en een roller te kopen. Echter geeft dit vaak niet het gewenste resultaat en vaak is dit behoorlijk arbeidsintensief waardoor jij veel tijd kwijt bent. Het inhuren van een professionele latex spuiter heeft dan ook vele voordelen.

1. Tijd besparend. Je bespaart er flink wat tijd mee om niet zelf aan de slag te gaan maar een professionele spuiter in te huren. Ook wanneer jij een schilder inhuurt die oudere verftechnieken gebruikt zal je merken dat deze meer tijd kwijt is dan bij het moderne latex spuiten. Het voordeel is dat je veel sneller weer terecht kan in de woning of het bedrijfspand.

2. Kosten besparend. De kosten kunnen tot 40% goedkoper uitvallen doordat je minder arbeidsloon hoeft te betalen vanwege het bovengenoemde voordeel. Daarnaast zou je nog meer kunnen besparen wanneer je bijvoorbeeld kiest om de voorbereidingen zelf te doen.

3. Kwaliteit. De kwaliteit die geleverd wordt door latex spuiter Deventer is hoog. Dit betekent dat wij ons uiterste best ook doen om dit te waarborgen. Dankzij het spuiten kunnen wij ervoor zorgen dat er een streep loos resultaat is.

Werkzaamheden die wij uitvoeren

Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van muren en plafonds. Onze werkzaamheden zijn afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Bij pakket 1 zullen wij alle voorbereidende werkzaamheden ook uitvoeren. De voorbereidende werkzaamheden zijn het afdekken van de vloer en het afplakken van kozijnen, ramen en dergelijk.

Daarnaast schroeven wij de stopcontacten los en verwijderen wij de lichtknopjes of lampen. Bij pakket 2 ben jij zelf de persoon die alle voorbereidingen treft. Hierdoor kan je zelf wel een leuk bedrag besparen maar zal je dus zelf ook je handen uit de mouwen moeten steken.

Maar niet alleen binnen voeren wij onze werkzaamheden uit. Ook voor klussen buiten kunnen wij onze Airless techniek toepassen. Dit gebeurt dan vaak met onze handheld apparatuur. Dit is een iets kleiner apparaat dan het apparaat welke gebruikt voor de werkzaamheden binnen.

Bij de werkzaamheden buiten schuren wij de kozijnen en zorgen wij ervoor dat deze stof en vet vrij zijn zodat we het beste resultaat zullen behalen. Mocht het voor komen dat er houtrot in een kozijn zit zullen wij deze wanneer dit mogelijk is verwijderen en het kozijn herstellen.

De overige werkzaamheden die wij voor jouw uitvoeren kunnen herstellen van gaatjes en kiertjes zijn. Dit doen wij met een kit. En verder zou het voor kunnen komen dat we de muur alvorens het latex spuiten moeten behandelen met een voorstrijk. Dit is vooral het geval wanneer de muren nog nooit voorzien zijn van een verflaag.

De muur zal dan namelijk een enorm zuigende werking hebben en dit kan ervoor zorgen dat de verf een stuk minder mooi op de muur komt. In sommige gevallen zorgt dit er zelfs voor dat de verf na een poosje weer van de muur af kan komen omdat het niet goed gehecht heeft en dat is natuurlijk een situatie die wij beslist niet willen tegen komen. Wanneer jij twijfelt over wat het beste bij jouw project past kan je altijd contact opnemen met latex spuiter Deventer en dan helpen wij jou verder.

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Plafond thuis bioscoop gespoten:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven