Latex Spuiter Montfoort? Voor Ons Is Kwaliteit Erg Belangrijk!

Het is zover! Je hebt net de sleutels van je nieuwe woning gekregen of je woonkamer is net netjes opgeleverd door de stukadoor en de wanden en plafonds moeten netjes gepoten worden. Latex spuiter Montfoort is je graag van dienst!

Voor als je het nog niet weet, het spuiten van wanden en plafonds geeft een onwijs mooi schitterend eindresultaat. Dit komt omdat er latexverf met druk op de muren zonder lucht gespoten wordt. Omdat wij werken met moderne apparaten, kunnen wij erg snel te werk gaan. Hierdoor zijn de kosten een stuk lager dan dat je alles zou laten rollen.

In dit artikel wil ik je in het kort vertellen welke materialen latex spuiter Montfoort gebruikt. Hoe wij te werk gaan en wat de kosten voor het spuiten ongeveer zijn.

Materialen En Apparatuur!

Voor ons is kwaliteit erg belangrijk. Als we geen kwaliteit mogen leveren, dan komen wij simpelweg gewoon niet! Latex Spuiter Montfoort is dan ook niet één van de goedkoopste en we zullen dit ook nooit zijn. Ik zal het even uitleggen.

Je hebt net je nieuwe woning opgeleverd gekregen en deze wil je natuurlijk super strak. Daarnaast is het ook belangrijk dat de muren en plafonds goed reinigbaar zijn. Daarom werken wij met Sigma Schrobklasse 1 latexverf. Dit is een dure latexverf, maar wel de beste kwaliteit. Wanneer je muren en plafonds korrelig zijn werken we met schrobklasse 2 latexverf. Een hogere schrobklasse beginnen wij niet aan!

Het verschil van de prijzen per latexspuiter zit hem dan voornamelijk in de kwaliteit latexverf die er gebruikt wordt. Goedkope spuiters werken met schrobklasse 3. Dure spuiters werken met 1 of 2.

Stappen Voor Succes!

Wanneer je kiest voor pakket 1, dan kies je ervoor dat wij alles uitvoeren, dit is dan ook onze duurste pakket. We plakken alles waar geen latexverf op mag komen goed af met afplakmateriaal van Progold. Openstaande hoeken worden met een niet scheurende elastische kit gekit.

Zijn je wanden netjes glad gestuukt? Dan spuiten we altijd eerst een kwaliteit laag voorstrijk. Als de voorstrijk goed droog is, spuiten we 2 lagen latex van Sigma. Nadat alles klaar is loopt latex spuiter Montfoort samen met jou alles na. Is alles goed gekeurd, dan ruimen we alles netjes op.

Spuitwerk Kosten

Hierboven heeft latex spuiter Montfoort uitgelegd hoe wij te werk gaan als je voor pakket 1 kiest. Wanneer je zelf goed bent met klussen en kan afplakken, dan is pakket 2 ideaal voor jou. Het zal je een hoop geld besparen. Door op de link hieronder te klikken kan je deze prijzen per pakket zien.

Latex Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven