Latex Spuiter Tilburg? Vanaf 3 euro per m2:

Latex spuiter Tilburg nodig? Goed nieuws! Bij ons heb je de mogelijkheid om je wanden en plafonds strak te laten spuiten. Je kan op deze pagina meer ontdekken over ons spuitwerk. Daarnaast onthullen we ook graag waarom iedereen voor spuitwerk zou moeten gaan, welke materialen en apparatuur wij gebruiken en wat het kostenplaatje ongeveer is per spuitopdracht.

latex spuiter tilburg

Kies voor spuitwerk ipv rollen!

Zijn je wanden net opgeleverd door een stukadoor? Of heb je net een nieuwe woning opgeleverd gekregen en wil je de muren en plafonds strak krijgen met latex? Kies dan voor latex spuiter Tilburg! Het spuiten is namelijk super strak, erg snel klaar en een stuk goedkoper dan alles laten schilderen.

Vaak kunnen de kosten tot wel 30/40% goedkoper uitpakken. Het spuiten heeft bijna geen nadelen. Het enige nadeel voor de schilder is dat er een hoop tijd gaat zitten in het afplakken van deuren, kozijnen etc.

Wij werken alleen met kwaliteit materiaal

Om het beste kwalitatieve eindresultaat te krijgen, werken we alleen met kwaliteit materiaal en professioneel apparatuur. Het spuiten doet latex spuiter Tilburg bijvoorbeeld met een goede Graco spuitmachine. De latexverf waar wij mee spuiten is van Sigma.

Sigma Superlatex Schrobklasse 1 verspuitbare verf. Dit is een goede latexverf dat goed te reinigen is. Openstaande kieren en naden worden netjes dochtgekit door latex spuiter Tilburg. Het kitten wordt gedaan met de Noncrack Progold Acrylaatkit.

sigma superlatex

Zo gaan wij te werk

Voordat er gespoten kan worden, dienen er eerst voorbereidende zaken gedaan te worden. Zaken zoals afplakken, stopcontacten demonteren etc. Zodra dat allemaal uitgevoerd is, start latex spuiter Tilburg met spuitwerkzaamheden. Is het gestuct? Dan wordt er eerst een laag voorstrijk gespoten. Nadat de voorstrijklaag droog is, starten we met de kitwerkzaamheden.

De schilder gaat alle hoeken en naden langs en kit deze strak dicht. Na het kitten starten we met het spuiten van 2 lagen goede kwaliteit latexverf van Sigma. Altijd spuiten we in woningen met een schrobklasse van 1. Met een hogere schrobklasse werken wij niet, want we willen kwaliteit blijven leveren!

1500M2 Muren spuitwerk in bedrijfshal:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Kosten spuitwerk per pakket

Latex spuiter Tilburg biedt 2 verschillende soorten pakketten aan. Pakket 1 is het pakket waarin we alles doen. De gehele klus van a tot z nemen we voor onze rekening. Dit pakket is dan ook een stuk duurder dan pakket 2.

Kies je voor pakket 2, dan doe je zelf alle voorbereidende zaken die gedaan moeten worden. Diverse zaken zoals afplakwerkzaamheden, schakelaren demonteren etc. Zodra je de link hieronder volgt, kom je meer te weten over de prijzen per pakket:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven