Latex spuiter Maarssen nodig? Wij helpen je

Ben jij op zoek naar een latex spuiter Maarssen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen er voor om de wanden en plafonds in hun huis met latex te laten spuiten, in plaats van traditioneel schilderen. Het spuiten van latex is namelijk een zeer snelle, voordelige en mooie optie als jij je wanden en plafonds in een nieuw jasje wil steken.

Of je nu bezig bent met het bouwen van een nieuw huis, of je wil je huidige woning voorzien van een nieuw laagje verf, wij helpen je graag met latex spuiten in en rond Maarssen.

Voordelen latex spuiten

Een van de belangrijkste redenen voor mensen om een latex spuiter in te huren, is omdat het een prachtig eindresultaat oplevert. Waar je met schilderen de kans hebt dat je banen of strepen blijft zien als de verf is opgedroogd, is dat bij latex spuiten niet het geval.

Daarnaast kan een latex spuiter een hele ruimte sneller spuiten in veel minder tijd dan een schilder nodig heeft. Dat zorgt er ook voor dat de prijs voor het spuiten van latex veel lager uitpakt dan schilderen. Wij nemen deze klus in Maarssen graag voor je op en komen bij jou op locatie een plan van aanpak maken.

Latex spuiten met materiaal van hoge kwaliteit

Als wij in Maarssen latex komen spuiten, werken wij alleen met materialen van de beste kwaliteit. Denk daarbij aan een airless verfspuit van een van de beste merken, namelijk Graco. De latex spuiter Maarssen gebruikt verf van Sigma, namelijk de Sigma Superlatex Schrobklasse 1.

Deze hoogwaardige verf zorgt voor een prachtig eindresultaat. Wij hebben jarenlange ervaring met het werken met deze hoogwaardige materialen waardoor je verzekerd bent van een prachtig resultaat.

Kosten latex spuiten

Een latex spuiter Maarssen kan het hele proces van A tot Z voor je uit handen nemen. Dat betekent dat we alles afplakken, spuiten, achteraf kitten en alles afvoeren, zodat je zelf nergens naar om hoeft te kijken. Bij dit totaalpakket liggen de kosten tussen 7 en 9 euro per vierkante meter, afhankelijk van de totale oppervlakte die je wil laten spuiten.

Kies je er voor om zelf alles af te plakken en op te ruimen, dan hanteren wij een tarief tussen 4 en 6 euro per vierkante meter. We zorgen er in ieder geval voor dat je na afloop helemaal tevreden bent met de klus die wij voor je uitvoeren. Klik op de link hieronder voor de pakketprijzen:

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven