Latex Spuiter Amersfoort? Vanaf 3 euro per m2:

Latex Spuiter Amersfoort Gezocht? Zoek je een spuiter die jouw wanden en plafonds strak kan spuiten? Op deze pagina zit je goed. Je leest straks waarom veel mensen kiezen voor een latex spuiter, welke verf en apparatuur wij gebruiken en wat ongeveer je kosten zullen zijn voor het spuitwerk.

Latex spuiten is ideaal!

De afgelopen jaren deden we alles met de roller en kwast. Hele woningen. We werden het zat dus stapte we over op latex spuiten. Latex spuiten is super mooi, erg snel en de kosten zijn een stuk lager dan alle muren witten met de roller.

De spuitmachine spuit onder druk luchtloos verf door de slang naar het spuitpistool. Zodra het bij het spuitpistool is gekomen en de hendel overgehaald wordt, wordt de verf door een kleine opening geperst. Er ontstaat nevel en met deze nevel is het mogelijk om strakke banen latex te spuiten.

latex spuiter amersfoort

Spuitlatex kwaliteit 1

Woningen spuiten we altijd met een hele goede latex. De latexverf waar vaak mee gewerkt wordt, is de latex van Sigma. Schrobklasse 1 Sigma Sigmatex Superlatex. Goed reinigbaar en top kwaliteit. Betreft het een bedrijfspand of een schuur? Dan werken we met Sigma Sigmatin latex. Deze latexverf is van schrobklasse 2.

Natuurlijk spuiten we pas met schrobklasse 2 zodra we dit goed overlegd hebben. Vaak is de eigenaar van het pand het met ons eens dat schrobklasse 2 beter is. Waarom? Het is namelijk zonde om schrobklasse 1 muurverf op diverse wanden te spuiten wanneer er stellingen voor de wanden worden geplaatst. Waar mensen vaak aanwezig zijn zoals kantoor en wc, daar maken we wel weer gebruik van schrobklasse 1 latexverf.

sigma superlatex

Om een super mooi resultaat te krijgen hebben we in professionele machines geinvesteerd. Graco Spuitmachines. Met deze professionele spuitmachines is het mogelijk om redelijk snel, professioneel een woning te spuiten. De voorbereidende werkzaamheden duurt vaak het langste. Werkzaamheden zoals afplakken, kitten etc.

Ervaringen:

Kosten voor het spuitwerk

Kies je ervoor om ons alles te laten doen, zoals afplakken, kitten, schakelaren demonteren en latex spuiten dan ben je meer kosten kwijt dan dat je zelf de voorbereidende werkzaamheden doet. Pakket 1 is het pakket waarin wij alle werkzaamheden voor je doen.

Wil je kosten besparen op het spuitwerk? Kies dan voor pakket 2. Pakket 2 is onze low budget pakket en dan doe je zelf de voorbereidende werkzaamheden. Werkzaamheden zoals ramen, kozijnen, deuren etc afplakken met afplakmateriaal.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven