Latex Spuiter Bilthoven? Kwaliteit verf – Snel Beschikbaar

Zoek je latex spuiter Bilthoven? Een kwalitatieve spuiter die met goede latexverf en andere materialen werkt? Hi! Ik ben Kevin en hier op deze pagina wil ik je vertellen waarom het spuiten van woningen erg populair is. Hoe het komt dat het een stuk voordeliger is dan rollen en welke latexverf wij op wanden en plafonds spuiten.

Voordat ik begin met het artikel wil ik eerst een aantal projectfoto’s laten zien:

Woningen laten spuiten erg populair!

Ver in het verleden moest latex spuiter Bilthoven alle wanden en plafonds rollen en kwasten. Vandaag is dat niet meer nodig, omdat we gebruik maken van een airlessspuitmachine. Met deze machine kun je erg snel strakke banen latex op de muur spuiten.

Omdat het zo snel gaat zijn er minder arbeidsuren nodig en wordt het spuiten van een woning een stuk interessanter. Het spuiten van wanden is dus erg strak/mooi, snel en een stuk goedkoper dan ouderwets schilderen. Dat zijn de redenen waarom veel mensen voor latex spuiter Bilthoven kiezen.

latex spuiter bilthoven

Goede latexverf

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met een goede latexverf. De latexverf waar wij mee werken is van het merk Sigma. Alle muren en plafonds moeten na het spuiten goed reinigbaar zijn, dus kiezen we in woningen altijd voor Sigma Superlatex Schrobklasse 1.

Dit is de beste latexverf waarmee je jouw wanden en plafonds kunt verwennen. Latex spuiter Bilthoven gaat niet hoger dan schrobklasse 2. De reden hiervoor is omdat wij echt voor kwaliteit gaan!

Ervaringen:

Klik op de plaatjes hieronder om de ervaringen goed te kunnen lezen:

Kosten spuitwerk

De kosten voor latex spuiter Bilthoven kunnen nogal verschillen. Wij werken namelijk met 2 verschillende soorten pakketten. Pakket 1 is het pakket waarin we alles van a tot z onder handen nemen. Zo plakken we alles af, kitten we alle openstaande hoeken en spuiten we 2 lagen kwaliteit latex.

Wanneer je zelf goed bent in klussen, is pakket 2 ideaal voor je. Alle onderdelen waar geen nevel op mag komen plak je dan zelf af. De stopcontacten/schakelaars demonteer je van de wanden. Kortom, je doet alle voorbereidende werkzaamheden zodat wij ons kunnen focussen op het spuitwerk. Via de link hieronder zie je de prijzen per pakket:

Kosten spuitwerk

Scroll naar boven