Nieuwbouwwoning laten spuiten - Latex Spuiter Gezocht?

Nieuwbouwwoning laten spuiten

Er worden in Nederland nog altijd veel nieuwe huizen gebouwd. Als je een van de gelukkige eigenaren bent van een nieuwbouwwoning dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag om van jouw nieuwe woning iets heel moois te maken. Voordat je kan gaan denken aan inrichting, is het belangrijk om de voorbereidingen goed uit te voeren.

Een van de zaken die je vooraf beter goed kunt doen, is het verven van de muren. Muren in een nieuwbouwwoning krijg je vaak kaal opgeleverd, waardoor je zelf nog moet kiezen wat je met deze muren gaat doen. Je kunt ze laten stucen en schilderen met roller en kwast, behangen of je nieuwbouwwoning laten spuiten.

Nieuwbouwwoning laten spuiten is de laatste paar jaar erg populair geworden. Ten eerste omdat professioneel spuitwerk erg mooi is en ten tweede omdat de kosten voor latex spuiten een stuk goedkoper zijn dan alles laten rollen.

Kale muren nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning die kaal wordt opgeleverd geeft je de uitgelezen kans om de muren te laten spuiten. In een bestaande woning is het altijd zoeken naar het juiste moment om je huis helemaal leeg te halen en om aan deze klus te beginnen. De muren in een nieuwbouwwoning zijn vaak helemaal kaal en glad opgeleverd.

Dat is voor het spuiten van verf een perfecte situatie. Als een muur nog heel ruw is, bijvoorbeeld vanwege oud stucwerk dat nog op de muur zit, dan moet deze eerst geschuurd worden. Dat is bij een nieuwbouwwoning niet nodig. Wel is het belangrijk dat de muren saus klaar gestuct zijn. Anders krijg je na het spuiten piepkleine gaten te zien.

Verf spuiten in je nieuwbouwwoning

Een verfspuiter kan er voor zorgen dat jij een prachtig resultaat in jouw nieuwbouwwoning krijgt. Vooraf zal de verfspuiter er voor zorgen dat alles goed is afgeplakt en dat de ruimte leeg is.

Op deze manier kan de verfspuiter goed zijn werk doen. Nadat alles goed is afgeplakt zal er met een speciale verfspuitmachine gewerkt worden, en wordt de verf in zeer korte tijd op een mooie manier op de wanden gespoten.

Door deze speciale apparatuur word voorkomen dat na het spuiten banen of strepen te zien zijn. Dat risico loop je wel wanneer je alles laat verven met een roller. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor het spuiten van hun wanden en plafonds, in plaats van laten rollen.

Alle ruimtes in je nieuwbouwwoning

Wanneer je je nieuwbouwwoning opgeleverd krijgt, zijn alle ruimtes nog leeg. De ideale kans dus om in alle ruimtes te bepalen wat je precies met die ruimte wil. Verf spuiten kan daarbij een zeer goede optie zijn. Natuurlijk kun je de woonkamer of slaapkamers laten spuiten, maar ook andere ruimtes als de keuken, bijkeuken, hal of zolder zijn ook goede ruimtes om te laten spuiten.

Het is aan te raden om je vooraf goed te laten adviseren door een expert op het gebied van verf spuiten. Samen met de specialist kun je kijken naar alle specificaties van jouw nieuwbouwwoning, om zo te bepalen welke ruimtes je laten spuiten en welke niet.

Spuiten voordeliger dan rollen

Als je de wanden en plafonds in jouw nieuwbouwwoning laat spuiten, is dat vaak voordeliger dan wanneer je het laat verven met rollers. Dit komt omdat verf spuiten op een hele efficiënte en dus snelle manier kan. Het kost simpelweg minder uren dan het laten rollen. Hierdoor komt de prijs uit op ongeveer 7 à 9 euro per vierkante meter, terwijl je met rollen al snel 8 a 15 euro per vierkante meter kwijt bent.

Dus ben jij binnenkort de eigenaar van een mooie nieuwbouwwoning, denk dan nu alvast na wat je met de wanden en plafonds wil doen. Laat je adviseren, maak een goed plan, ontvang een scherp voorstel en zorg dat je uiteindelijk kunt genieten van prachtig afgewerkte wanden en plafonds in jouw nieuwe huis.

=> Klik op deze link om alle tarieven te bekijken

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond SpuitenMuren SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex Spuiten
SitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleid