Spuitwerk Locaties

Op deze pagina kun je lezen op welke locaties in Nederland wij latex spuitwerk uitvoeren. Staat je locatie er niet bij? Helemaal geen probleem! Ook op jouw locatie komt de latex spuiter graag langs. Mocht de afstand te ver zijn, is het altijd mogelijk om in de buurt een verblijf te regelen.

Zuid Holland

Alphen aan den RijnBodegravenCapelle aan den IjsselDelftDordrechtKatwijkLeidenLeiderdorpRoelofarendsveenRotterdamTer AarZoetermeerZoeterwoude

Noord Holland

AalsmeerAmstelveenAmsterdamHaarlemHeemstedeHoofddorpKudelstaartNieuw-VennepPurmerendZandvoort

Utrecht

AmersfoortBilthovenHoutenMontfoortNieuwegeinUtrechtWoerdenZeist

Flevoland

AlmereDrontenLelystadZeewolde

Noord Brabant

BredaOosterhoutRoosendaalTilburgWaalwijk

Waarom een latex spuiter inhuren?

Zodra je een nieuwe woning opgeleverd krijgt of een woning gaat bewonen waarin de muren er slecht aan toe zijn, denk je al snel aan een schilder. Wij kunnen alle wanden en plafonds van je woning weer opknappen met onze airless spuitmachine!

Airless spuiten is super strak

Een airless spuitmachine zorgt ervoor dat de latexverf door een piepklein gaatje gedrukt wordt. Doordat de verf door een kleine opening gedrukt wordt, ontstaat er nevel. Met deze nevel kun je strakke banen latex op de muren en plafonds spuiten. Waarbij je met roller vaak aan het einde van de klus lelijke banen ziet, heb je daar met airless spuiten geen last van.

Airless spuiten sneller

Het meeste werk is regelmatig het afplakken van onderdelen die niet gespoten hoeven te worden. Het spuiten van latex gaat super snel. In een aantal dagen kunnen we vaak een complete woning spuiten.

Airless spuiten goedkoper

Omdat het latex spuiten razendsnel gaat, zijn de kosten een stuk lager dan alles ouderwets witten. Vaak kunnen de kosten voor het inhuren van een latex spuiter 40% goedkoper dan rollen zijn. In de voorbereidende werkzaamheden gaat vaak de meeste tijd zitten.

Klik op deze link voor de prijzen.

Scroll naar boven