Huisschilder gezocht? Wij kunnen de schilderwerkzaamheden strak uitvoeren

Mijn naam is kevin en ik ben een huisschilder. Voor al je binnen en buitenschilderwerk kan ik je helpen. Tevens werk ik ook als latex spuiter en ben ik fanatiek bezig met latex spuiten en ander latex spuitwerk.

Op deze pagina wil ik je het één en ander onthullen over mijn schilderwerkzaamheden. De kosten, welke materialen ik gebruik en hoe ik de werkzaamheden verricht. Aan het einde van dit artikel heb je de mogelijkheid om een offerte voor het schilderen van je huis aan te vragen.

Diensten

Hieronder een greep uit onze diensten om een duidelijk overzicht te krijgen van wat we voor je kunnen betekenen.

Diensten buitenschilderwerk:

Buitenschilderwerk is zeker om de 5 jaar nodig wil je het goed onderhouden. Is het buitenschilderwerk niet goed onderhouden, zullen de onderhoudskosten hoger zijn dan wanneer je het wel goed zou onderhouden. Wij kunnen je huis aan de buitenkant weer professioneel strak krijgen.

Als eerst worden alle kozijnen professioneel geschuurd met festool schuurmachines. Het schuurpapier dat wij gebruiken is van Progold en werkt erg fijn. Zodra alles goed geschuurd is zal de huisschilder de kale plekken bijwerken met een goede grondverf. Zodra er houtrot is geconstateerd zullen wij ook dit met een goede houtrolvuller repareren.

Zodra al het houtwerk goed bijgewerkt is brengen we vaak 1 complete grondlaag aan. Na de grondlaag lakken we alle kozijnen, deuren etc af met een kwaliteit laklaag van Sigma. De Sigma S2U Allure Gloss is de laklaag waar wij vaak mee werken. Voordat er afgelakt kan worden moet echt alles picobello in orde zijn. Houtwerk moet echt goed geschuurd zijn, kieren moeten strak dichtgekit worden etc.

Een strak en mooi eindresultaat, dat is wat we natuurlijk willen en doen daar alles voor. Er wordt dan ook met de beste materialen gewerkt om dit perfece eindresultaat te krijgen.

Diensten binnenschilderwerk:

Je hebt net een nieuwe woning gekocht en wilt het binnenschilderwerk laten uitvoeren door een huisschilder. Goed nieuws! Naast buitenschilderwerk kunnen wij ook vakkundig je woning van binnen schilderen. Het proces bij binnenschilderwerk gaat hetzelfde als bij het buitenschilderwerk.

Eerst worden alle kozijnen goed geschuurd. Daarna wordt het houtwerk bijgegrond of geplamuurd. Zodra dat is gebeurt kitten we een professionele kitlaag in de openstaande naden/hoeken. Zodra alles goed voorbereid is worden de kozijnen gelakt of gespoten met een professionele spuitmachine. Straks meer over de professionele spuitmachines waarmee gewerkt wordt.

Zodra je een kleine klus hebt kun je ook bij ons terecht. Zoals bijvoorbeeld het spuiten van complete trappen of kledingkasten. Het is allemaal goed te doen.

Latex spuiten:

Heb je geen zin of tijd om je wanden, plafonds te schilderen? Laat het doen door de huisschilder. Met een professionele spuitmachine kunnen we je wanden en plafonds spuiten.

Eerst wordt alles wat niet gespoten moet worden netjes afgeplakt. Denk bijvoorbeeld aan de kozijnen, radiatoren, ramen etc. Gewoon alles waar geen nevel op mag komen wordt afgeplakt. Zo ook bijvoorbeeld trappen.

Zodra alles netjes afgeplakt is kan er gestart worden met latex spuiten. Het latex spuiten wordt gedaan met een verspuitbare latexverf. Vaak gebruiken wij Sigma Schrobklasse 1. Dit is een latexverf die erg goed reinigbaar is.

Is je woning gestuct? Dan worden eerst alle wanden en plafonds gespoten met voorstrijk. Na het voorstrijken worden alle hoeken en naden netjes mooi strak gekit. De volgende dag spuiten wij 2 lagen kwaliteit latex. Het liefst in 1 kleur want dat geeft een veel strakker eindresultaat.

De kosten

De kosten per dienst verschillen behoorlijk. Een huisschilder kan moeilijk in 1 keer zeggen wat het kost bij buiten en binnenschilderwerk. Voor latex spuiten geldt dat niet. Omdat het latex spuiten per vierkante meter gaat.

Heb je een rijtjeshuiswoning dan zijn de kosten vaak tussen de 1500 en 2000 euro. Voor buitenschilderwerk aan een 2 onder één kap woning betaal je als snel tussen de 3000/4000 euro. Bij een vrijstaand huis kunnen de kosten oplopen tot 12000 euro. Hoe groter het huis hoe hoger de kosten zullen zijn, dit omdat de huisschilder dan langer met de klus bezig is.

De kosten voor muren schilderen en muren spuiten verschillen nogal. Wanneer je kiest voor muren rollen kunnen de kosten per vierkante meter oplopen naar 15 euro exclusief btw. Kies je ervoor om het te laten spuiten, dan kunnen de kosten zakken naar 10 euro per vierkante meter exclusief btw.

Wil je de exacte kosten weten voor schilder of spuitwerkzaamheden? Klik hier om contact op te nemen.

Professioneel apparatuur en gereedschap

Het schuren van kozijnen, deuren etc doen we met een professionele schuurmachine van Festool. Ook maken we gebruik van een goede stofzuiger van Festool waarmee stofdeeltjes worden opgezogen.

Voor de spuitwerkzaamheden maakt de huisschilder gebruik van de spuitapparatuur van Graco. Voor het spuiten van wanden en plafonds gebruiken we de ST MAX 2 595 PC Pro. Zodra we houtwerk moeten spuiten maken we gebruik van de GRACO ULTRA HANDHELD:

graco st max 595 pc pro latex spuitmachineGraco Ultra Handheld

Contact

Voordat je contact met ons opneemt om je huis te laten schilderen door de huisschilder is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Zorg ervoor dat je foto’s stuurt van wat er geschilderd moet worden. Wees duidelijk wat er precies gedaan moet worden.

Moet er een latex spuiter komen? Geef dan precies door of je voor pakket 1 of pakket 2 kiest. Wat er allemaal afgeplakt moet worden en welke kleuren er gespoten moeten worden.

=> Klik hier om contact op te nemen.

Scroll naar boven